Tillbaka till medeltiden?

Underbaraste läsare,

Hoppas att ni har haft en bra dag! Jag måste tyvärr lägga upp alla fina bilder som jag tog under resan sen när jag är hemma i Sverige, nu kan jag bara lägga upp väldigt få bilder p.g.a. internet hastighet och begränsningen.

Varje gång man åker utomlands är internet alltid sämst! Jag är så bortskämd med snabb internet hemma så jag förväntar mig alltid att internet ska fungera överallt. Jag har bara 100MB i datatrafik om dan fick jag veta nu så det räcker inte så långt.

Ajja, jag får helt enkelt anpassa mig till ”medeltids-feelingen” under tiden jag är här. Allt är ju väldigt gammalt och historiskt så jag får väl leva mig in i det då 🙂

God natt finaste ni, vi ses imorgon så får ni följa med min resa i Cinque Terre! 

DSC05647


Jag framför Castel Sant’Angelo

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *