5 resmål som du aldrig har tänkt på (del 2/2)

Vissa ställen som Tree Hotel och White Sand Desert har jag redan besökt men jag vill verkligen att de ska finnas med på listan också! Ni hittar del 1 HÄR.

5. Tree Hotel, Norra Sverige (Harads)

Screen Shot 2558-08-18 at 19.30.53

Är det ens många av er som har tänkt på hur vackert Sverige är? Att Sverige har så mycket att erbjuda? Naturen uppe i norr är otroligt vacker och fantastisk! Vi har faktiskt Ishotellet, Abisko, Riksgränsen och många fler andra vackra gömda platser som ingen hittar! Jag tycker nästan att man oftast glömmer bort Sverige och underskattar det vi har här! Även om många helst föredrar andra exotiska platser och länder så är det många turister från andra länder som tycker att Sverige är superexotiskt och unikt! Vi borde upptäcka Sverige mer!

Info och Bilder: Länk

1.treehotel7. Phinda Private Game Reserve, Sydafrika

phinda-homestead-swimming-pool-11.jpg.1920x810_0_115_10000

Phinda Private Game Reserve är en resort som ligger i Sydafrika där man vara som en i naturen och erbjuder alla bekvämligheter som du behöver. En plats som man kan komma bort och glömma bort trafiken, folkmassan och civilisationen. Eftersom resorten ligger mitt i Safari så får man ibland besök av elefanter, zebra och andra vilda djur som bor i området.

Info och bilder: Länk

2.sydafrika


8. Bahamas

Eleuthera-Bahamas-Beach

Det är inte bara den rosa sandstranden i Bahamas som lockar dit mig utan hela Bahamas är värsta paradise on earth! Bahamas är en stat som består av mer än 700 öar i Västindien mellan Florida och Kuba. Bahamas är drömplatsen om man vill göra en liten secret escape. Honeymoon destination någon?

Info och bilder: Länk, länk

3.bahamas

9. White Sand Dessert, New Mexiko

white_sanddesert-wide

Been here done this. Att jag fick uppleva white sand är det nog en av de vackraste reseminnen som jag har! Det är en otroligt vacker plats där jag blir påmind hur världen som vi lever i är så himla vacker. White Sands National Monument är ligger cirka 26 km sydväst om Alamogordo. Området är i dalen Tularosa Basin och innefattar 710 kvadratkilometer fält av vita sanddyner som består av gipskristaller och är den största gipssanddynen i världen. Put it on your bucket list! 🙂

Info och bilder: Länk, länk, länk, länk, länk

5whitesand Zhangjiajie-National-Forest-Park-China

10. Zhangjiajie, Kina

Har ni sett Avatar? Det är här på ”hallelujah mountain” som ligger i Zhangjiajie nationalpark som de fick inspiration och spelade in världen Pandora, även om mer än hälften av filmen är animerad så använder de riktiga platser för att få den här ”real-känsla” så mycket som möjligt. Förutom avatar berget så har de jättemycket sevärdheter och attraktioner runt omkring parken.

Info och bilder: Länk, länk, länk, länk

5.avatar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *