Jag har världens bästa läsare

Igår vaknade jag supertidigt för att jag skulle hinna med allt. Åkte med klädställ till Södra Teatern så att de skulle hinna monteras ihop och kom på att vi saknade påsar till bloppisen i sista sekunden. Sen såg jag att många tjejer var vid dörren redan innan 11 så det fick verkligen vänta ett tag, bäst är ni. Vi hade MayBeautys ansiktsmasker som skulle hämtas ut från posten också där de skulle vara i goodiebagen men paketet hade inte kommit så jag åkte och köpte något väldigt personligt som jag själv älskade med mina egna pengar till alla 100 goodiebags i sista sekunden. Trots att många företag skulle vara med från början men p.g.a semester kunde de inte få ihop något i sista sekunden men det blev bra ändå 🙂

Det här är det första eventet som jag nånsin ordnade själv till mina läsare, tidigare hade cocoo.se hjälpt till och nu var det bara jag och min bästa Fanny Axén som har slitit och jobbat för det här, bara för er! Vi byggde upp eventet med kärlek, inga pengar är inblandade och målet var bara att kunna ge mina läsare så mycket kärlek som möjligt under 1 dag. Sponsorerna är bara de sponsorer som jag själv älskar och jobbar med, så de är noggrant utvalda.

Förövrigt så var det ett bra event, jag var nervös att många skulle inte bli nöjda men när jag möttes av en massa leende och fina läsare igår så släpptes allting. När jag kom hem började jag gråta av alla fina tags på Instagram och meddelanden som jag har fått från er som var där! Glad att ni hittade dit! Synd att hälften som var på gästlistan inte hittade till lokalen, men vi ska ha det bättre skyltat nästa gång!

Nu vet jag vad man ska tänkta på till nästa gång när jag har event igen. Direkt när eventet var slut fick jag frågan: -När är nästa event Foki? Åååh… jag blev så rörd! Ni är verkligen bäst! Jag älskar er över allt annat! 

Åh, så mycket andra små detaljer från festen som jag vill berätta men jag ska berätta det sen i ett annat inlägg! 🙂

image

image

image

image

Till bloppisen!

image

image

Panetoz levererade! Gud vad jag älskar dem! De måste spela på mitt bröllop också for sure

image

image

Jenny från Invisible Friend var där och gjorde en inspirerande tal som berörde oss alla.

image

Jay (till vänster) är så begåvad och Sture (till höger) som lyste upp hela tillvaron!

image

image

image

imageimage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *