Gifts

I skrivande stund håller jag på att läsa ett par brev som jag har fått från mina läsare igår, jag ska strax logga in på mailen och svara till er alla sen också. Tack för alla presenter som jag fick, jag uppskattar det verkligen! Älskar när ni läsare har gjort något själva och lagt ner tid på det. Detta är så himla värdefullt för mig. Handskrivna brev, teckningar, smycken eller saker som ni har gjort själva för hand. Det betyder mer än miljarder diamanter i världen då tid är det mest värdefullaste jag får.

Jag har också sparat alla fina saker och teckningar som jag har fått genom åren, så himla kul att öppna min lyckolåda och få nostalgi varje gång från alla fina minnen med er.

image

Det ska stå Foki egentligen men jag hade badat med halsbandet igår så jag tror att i:et lossnade 🙁

image

image

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *