Morgon i Fårö

God morgon finaste läsare, ♥

Jag vaknade 6 i morse och direkt när jag vaknade tänkte jag på: -Bada naken i havet när ingen är på stranden! Så jag sprang ner dit direkt. Sen såg jag att det var ett par pensionärer som redan var där och hade samma tanke som mig så jag gick bort en liten bit och klädde av mig försiktigt, sen kom Evvi och gjorde mig sällskap. Efter ett tag såg vi att mer och mer folk kom till stranden och gick ner i havet helt nakna, hahaha. Vi tittade på varandra och undrade om vi hamnade på en nudist strand nu eller vad är frågan om? Hehe, men det var ju så himla härligt att hoppa ner i havet helt nakna sådär tidigt på morgon, så jag förstår varför det var så populärt 😀

Efter morgondoppet låg vi och solade ett tag under morgonsolen och nu är vi on the road och ska utforska hela Fårö idag!

Här kommer lite bilder som jag har hunnit tagit nu på morgonen 🙂

imageimageimageimageimageimageimageimage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *