Last night with ma girlz

Åååh, vilken underbar kväll vi har fått här på min sista kväll i Gotland. Vi spenderade kvällen på SuderSannas Grill & Bar, tjejerna drack öl och jag drack te. Det var jätteinspirerande när ägaren till baren berättade för oss hur de har byggt upp baren med kärlek. Deras resa började för 2 år sen, där ett par med mycket passion från att inte ha så mycket pengar sökte tillstånd för att göra deras dröm verklighet och det slog genom! Alla detaljer som man ser kring baren har de byggt upp själv med kärlek och känslor. Material som de använder är återvunnet från stranden och det som finns på ön. Dessutom är den här baren den första baren som har fått tillstånd att få ha sin verksamhet på stranden.

Strax innan kl 10 på kvällen skickade de upp fyrverkerier för att ge signaler till gästerna att det är sista beställningen. Den här beach baren måste nog vara en av mina favvoplatser i världen! Åh vad jag älskar inspirerande människor! Missa inte den här baren när ni besöker Fårö!

God natt världens bästa läsare, massor med kärlek till er!

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *