My heels saved my life!

Om jag ska vara ärlig var jag jättenervös innan jag skulle åka hit till Gotland då jag visste att tjejerna ville tälta. Jag har ju aldrig tältat förut. Eller jo, en gång hemma på gården när jag var liten men inte så här ute i naturen. Tjejerna tyckte att det skulle vara mysig och spännande så det är bara att just go with the flow…

Jag visste inte vad jag skulle packa med och Evvi gav mig bara instruktioner på att packa med sovsäck och liggunderlag som jag fick köpa dagen innan vi åkte. Jag har ju inte alls camping saker hemma. Men roligt nog när jag gick från butiken fick jag med mig en massa roliga grejer som microfiber handduk m.m. Camping saker är så roliga och tilltänkta!

När vi kom fram satte vi ihop tältet direkt, först blev jag lite orolig då tjejerna sa att vi inte hade några instruktioner. Men efter ett tag klurade vi ut det och lyckades sätta upp tältet!

Nu är första natten avklarat och jag klarade mig… jag låg och var så himla rädd för ormar under hela natten och man hörde verkligen allt. Jag hörde bilar, folk som pratar/går, djur, syrsor, vinden och hur kärlekspar i tältet nära oss hade sex, tjejerna hade så roligt åt det i morse, så tjejernas skratt var det första jag hörde när jag vaknade, myyyys!

Mina högklackade skor räddade oss när vi inte kunde sätta ner pinnar i marken då det var så torrt och hårt.

Foto 2015-08-08 17 56 59

Foto 2015-08-08 17 54 03

Nu kan jag bocka av i min äventyrslista att jag har tältat! Yey! 😀

Foto 2015-08-08 17 55 25

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *