Medeltidsveckan i Gotland

Ååh, jag är så himla glad att vi kom i rätt tid och lyckades pricka in medeltidsveckan här i Gotland. Det är så himla mysigt att strosa runt stan nu när många går runt och är klädda från medeltiden. –WOW! cosplay med medeltidstema, tänkte jag på direkt när jag såg hur alla unga, vuxna, gamla och barn gick runt i medeltidskläder. Nu är jag också sugen på att skaffa en egen dräkt. 🙂

Det är turister från hela världens som är här och upplever den här festivalen just nu. Jag är också glad att jag är här! Det är verkligen en upplevelse som värt att uppleva once in a lifetime!

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *