Läsarevent,

Hej världens bästa läsare, ♥

Nu sitter jag och vännerna i bilen och är på väg mot Gotland! Det blev ganska sent för mig med andra gänget igår men jag fick tillräckligt med sömn ändå känns det som, och det är tur det! Yeey! 😀

Vi har fortfarande fått in mail där många inte har fått inbjudan till läsareventet 🙁 Så nu har vi gjort ett öppet event på facebook! Ni som har OSA:t redan behöver inte bryr er (vi ligger över hundra nu). Men för er som vill veta mer om eventet och vill komma kan gå in HÄR.

Det är ett event för alla, i alla åldrar, det är inte bara mina läsare som kommer utan mina vänner och bekanta också. Det här eventet handlar verkligen om att ha kul! Och alla är välkomna 🙂

Screen Shot 2558-08-08 at 15.37.12

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *