15:e Augusti, Världens bästa dag!

Älskade läsare,

Nu är inbjudan till eventet skickat till alla! Sorry om vi låg lite efter med det då det är jättemånga anmälningar vi har fått in och vi var tvungna att kolla genom 1 och 1, men kolla gärna era mail nu! Gud, Vad kul det ska blir!

Jag kan berätta lite om uppläggningen på eventet.
– 13:00 kommer vi att öppna dörrarna, 100 första gästerna kommer att få goodiebag. Eftersom jag trodde att vi ska vara mellan 20-30 först och inte 3-4 hundra, kunde flesta av mina sponsorer bara maxa upp till 100 varor till goodiebag. Men det finns några saker som presentkort & liknande som vi kan dela ut till alla som kommer! Klart att ni inte ska gå hem tomhänta.
– På scenen kommer vi att ha artister/DJ som kommer att uppträda och hålla oss på gott humör med musik i jämna mellanrum.
– Jag kommer att ha bloppis med alla mina favvokläder och accessoarer där alla pengar kommer att gå till välgörenhet. 50% till invisible friend och 50% till att bygga en skola uppe i norra Thailand. Vi har ingen kortterminal så ta med er kontanter ni som är intresserad av att stötta!
– Vi kommer att ha nagelbar från Layla Cosmetics (de har bl.a. coola nagellack som ändrar färg efter temperaturen) där ni kan måla naglarna gratis på eventet.
– Vi kommer att ha en utlottning på eventet också!
– Det finns några saker och idéer till eventet som håller på att få bekräftat fortfarande. Lite seg nu när många är fortfarande på semester. Men det få bli som överraskningar till er när ni kommer till eventet.
– Sen kommer vi att ha tilltugg på eventet, därför är det viktigt att ni OSA så att vi vet hur mycket tilltugg vi ska ha på plats!

Lite mer än 2 veckor kvar! Kommer att bli sååå AWESOME!

Kägelbanan_ingång

Södra teatern Kägelbanan

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *