Världens bästa lokal till världens bästa fanträff!

Finaste läsare! Jag älskar er! ♥

Nu har vi fått världens bästa lokal på Södra Teatern till fanträffen där alla kommer att rymmas! Jag har nästan lite tårar i ögonen nu när allting är klart. Jag har verkligen planerat det här eventet med kärlek, kom ihåg att det här eventet är till er! Det är inte bara mig i fokus, utan att jag vill bara ha kul tillsammans med er och vill verkligen GE er så mycket som möjligt under eventet.

Vi kommer att skicka inbjudan till er nu inom 2 dagar där ni kan osa till eventet!

Mer info om läsarträffen kommer jag att uppdatera sen här i bloggen! Annars maila till: mail@fokis.se om ni undrar över något kring eventet.

Update: Datum till eventet: 15 Augusti 2015

imageimage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *