Renovation

Hej finaste läsare,

Hur mår ni idag? Det regnar här, Hur mysigt är inte det?! Haha, jag är typ alltid glad oavsett väder. Så fort det är soligt, passar jag på att vara ute. När det regnar, älskar jag att vara inne och ligga under täcket med en kopp varm choklad i handen. Jag älskar verkligen alla lägen och gör det bästa av det! Always!

Jag och Bill höll på med väggarna i lägenheten till 3 inatt. Vi ville snabba på processen så vi hjälptes åt att måla hela lägenheten. Alla möbler är över plastad så vi fick äta på golvet med målarfärg över hela kroppen, vi skrattade supermycket och pratade om hur mysig det kommer att bli när vi skaffar hus tillsammans i framtiden. Ooooh, Älskar den här känslan när det bubblar hela kroppen genom att tänka på framtiden tillsammans med personen som man älskar.

image

Hello my best readers

How are you guys today? It’s raining and I love it! Haha, I’m kind of always happy whatever weather. As soon as it’s sunny, I love to play outside. When it rains, I love to be inside and lie in my bed with a cup of hot chocolate in my hand. I’m that person that really loves all situations and always make the best of it!

Bill and I were painting the walls in our apartment until 3am in the morning. We wanted to speed up the process a little bit so we helped each other to paint entire apartment. All furniture are coverd with plastic so we had to eat dinner on the floor with paint all over our body, we laughed alot and talked about how nice it would be when we have a house together in the future. Ooooh, love this feeling when it bubbles throughout my body by thinking of the future with my love.

image

3 kommentarer

  1. Ååååh vad gottigt med sahimi med soya, det e klart godare än godis!! <3

  2. Kan du visa före- och efter-bilder sen? Om det finns några före-bilder dvs. 🙂

  3. Åh låter helt fantastiskt ❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *