Monday Questions 06/07/2015

Den underbara filtkoftan du hade på dig i USA, var är den köpt?
– Jag köpte koftan från Pull&Bear! Min favvokofta som jag alltid har med mig överallt! (Det har ni säkert märkt)

image322

Jag och favvokoftan

Jag ska åka till New York nästa år så jag undrar om du har tips på bra shopping och ät ställen 🙂
– Jag älskar shopping längst efter Soho och 5th avenue. Om du vill ha lite inspiration på matställen och andra platser kan du gå in och kolla i min New York kategorin här. Vad kul att du ska dit! New York är fantastisk! 😀

image42

Soho, New York

Hej, behöver en ny dator till mina studier men också för eget bruk. Har du något tips? Vad har du för dator,är du nöjd med den, värt priset? Tack och hej, ha en bra dag! 😀
– Jag har alltid haft mac-datorer sen jag var 16 år och är supermöjd! Min macbook pro som jag köpte när jag var 17 år har jag kvar än idag och den är lika snabb som första dagen jag fick den. Nu sitter jag med min macbook air och den är jättebekväm att ta med sig överallt då den är så himla lätt! Om du investerar 8-15 tusen kronor på en mac-dator är det självklart värt priset då den håller länge! Behöver aldrig tänka på virus heller.

Heter du Foki på riktigt?
– Ja, Foki är mitt tilltalsnamn/smeknamn. I Thailand har vi 2 namn, 1 skivnamn och 1 tilltalsnamn 🙂

Skulle du tänka dig att åka till Bora Bora elr Dubai?? de två räknas som en av dem finaste platserna i världen!! Dubai har världens största shoppings center och i Bora Bora får man bo i vackra träkojor över vatten!! tacksam för svar!! LOVE YOUR BLOGG!! ett fan
– Sen jag läste om Bora Bora i en resetidning för första gången när jag var 14 år har jag alltid drömt om att få åka till BORA BORA!!! Känns som att det är ett ställe där jag kommer att spendera min honey moon i framtiden…
Jag har dock aldrig engagerat mig i Dubai, Vet inte varför men har inte haft viljan. Dubai är supercool och är värsta drömstaden men jag behöver den lilla extra ”charmen” som ska locka dit mig. Har skrivit om Dubai flera gånger i min blogg men det är något som fattas. Alla mina kompisar som har varit i Dubai älskar staden totalt, så det är ju en stad som är värt ett besök! 🙂

Hej jag skulle kunna tänka mig att ta ett utbytesår på universitetet i Singapore. Jag undrar, eftersom jag vet att du hat varit där, vad tycker du om landet? Vissa verkar säga att det är extremt tråkigt på grund av alla regler medan andra säger att det är fantastiskt
–  JAG ÄLSKAR SINGAPORE!!! Singapore är verkligen min stad! Även om det är höga böter om du skräpar m.m. så är landet perfekt enligt mig. Alla regler som finns i landet har ju format att landet är så här fantastisk idag! Om jag hade chans vill jag absolut bosätta mig i Singapore, jag var så nära att försöka skaffa medborgarskap där men man får bara ha 2 medborgarskap och jag är ju jätteglad över min svenska och thailändska-medborgarskap redan och inte vill absolut inte släppa något utav det.

BI9A05201

Marina Bay, Singapore

1 kommentar

  1. Hej! Man får ha fler än två medborgarskap, jag känner en som har amerikanskt, estniskt och svenskt

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *