Magneffect nails

Mina naglar blev totalt förstörda igår efter hårt arbete med väggarna. Nu när jag har målat klart väggarna är det dags att måla naglarna! Har ni testat dom här coola nagellack med magneteffekt? Superenkelt att fixa och snyggt blir det också! LOVE IT!

Nu var det länge sen jag gjorde typiska Foki-naglar, lite svårt att sätta en massa krimskrams när jag vill plinga på Lucky Star. Men snygga naglar måste jag säga till att alltid ha 😀

image imageimageimage

Vet att jag har slarv-målat lite på naglarna men man kan alltid torka bort kanterna med remover pad.

image

5 kommentarer

  1. Hur funkar de? Aldrig hört talas om de nagellackernaz 🙂

  2. Åh, herregud vad fina!!

  3. Vad snyggt det blev. kramiz<3

  4. Naglarna blev superfina! 😀

  5. Aaawww, diskmedlet på mitt sommarjobb sabbar mina naglar så att lagren delar på sig. Ser jättefult ut, klippte ned dem totalt, men det hjälpte inte. Nu snor jag några plasthandskar när jag ska torka av bord, men det verkar inte hjälpa. D:
    Snyft. ;___;

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *