Uppdatering om fanträffen

Underbara ni!

Jag har sett att det är många som har mailat där ni vill komma till fanträffen vilket är super-duper-mega-dunder kul! Som jag berättade om tidigare behöver vi hitta en lokal som rymmer mellan 2-3 hundra pers och vi har inte kunnat få det att funka än så vi kan tyvärr inte sätta ett datum. Än så länge har vi ordnat fantastiska sponsorer som kan ordna med goodie bags som snart har värde över 1000 spänn per goodie bag! 🙂 Artisterna är klara och vi hoppas på att kunna få in lite fler. Det är så himla stora kostnader så jag försöker få hjälp av sponsorer, min manager föreslog först om vi kunde ta betalt för inträdet men jag vägrade. Syftet med läsarträffen är att jag vill skämma bort er hel dag och vill visa min uppskattning till er. Jag kommer även att ha en bloppis på eventet med mina kläder/saker/smycken/accessoarer där alla intjänade pengarna går till välgörenhet. Sen kommer vi att försöka flika in roliga aktiviteter på sidan om det finns plats.

Jag siktade först på att ha eventet i slutet av Juni men vi måste kanske flytta fram till Augusti nu. Maila till mail@fokis.se om ni vill komma till eventet då vi kan skicka inbjudan när vi har ett datum!

Älskar er!

image

Min finaste läsare från Finland som jag träffade nu på JFK flygplats innan jag åkte hit till Sverige!

9 kommentarer

 1. ska man maila igen även om man mailade där i början? (haha kanske är en dum fråga, men whatever xD)

  1. Jag gjorde det 🙂 Kändes som att det var lika bra, så att man känner sig säker på att få svar 🙂

 2. Ska man maila igen om man maila förra gången? 🙂

  1. Nope, det behöver man inte! 🙂 Kram kram <3

 3. YESSS!! Jag är ledig hela augusti från mitt sommarjobb!! Och alla planer låter ju helt awesome! Ser definitivt fram emot det! 😀

 4. Foki jag mailade dig när du skrev om detta & sa att jag ville komma, men är lite osäker på om du fick mitt mail? Skulle man fått en bekräftelse isåfall? För annars mailar jag igen, för vill verkligen komma på din fanträff då jag följt dig i flera år 🙂 kram!

 5. Hej folk! Jag har Mailat om fanträffen för ett tag sedan och är liteparanoid att du inte fått de, om jag mailar igen med samma namn kommer de krångla till det för dig med organisationen? Kraaammmm

 6. Kanske du bara kan låta vara att ha artister där..? Det är ju dig fansen kommer för att se? Då får du ju tid med aktiviteter också

 7. Hih! Vad kul att bilden kom med här i bloggen 🙂 väldigt roligt att springa in i dej och hoppas du har en fortsatt fin sommar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *