Mys i Central Park

Hej världens bästa läsare!

I skrivande stund sitter vi under ett träd i Central Park och ska snart äta vår picknickmat. Min läsare (Missleigh) har åkt hem nu och ska åka vidare till Kalifornien imorgon. Det var jättemysigt att gå på en liten promenad och småprata med henne lite grann. Bl.a. frågade jag hur hon hittade mig då jag var otroligt nyfiken på hur andra internationella läsare/följare som inte kan svenska följer min blogg eller Instagram. Jag stöter på dom lite dådå när jag är ute och reser, vilket är superkul! Nu ska jag faktiskt skriva på engelska också då google translate har gjort dåliga översättningar ibland fick jag höra idag 🙂

Det här är såååååå kul! Känns som att man träffade en vän som man aldrig träffat, hon hade verkligen koll på allt om mig och det var otroligt fascinerande. Världens gulligaste tjej är hon!

IDAG ÄR JAG GLAD!

imageimageimageimageimage

Vi räddade en sköldpadda tillbaka till vattnet som hade gått vilse i skogen på fel sida om staketet.

imageimageimageimageimageimage

12 kommentarer

 1. Det funkar definitivt inte! Provade att översätta detta inlägg och bara ”Idag är jag glad!” översattes till ”Today, I’m GAY!” :S

  1. Haha gay betyder faktiskt glad egentligen, det är gammal engelska 😉

  2. I agree with Anna

 2. Men… Foki… det där är ju en landsköldpadda? Den kan ju inte simma? D: http://www.diffen.com/difference/Tortoise_vs_Turtle
  Vad kul för Missleigh (och dig!) att få en stund med dig! ^^

 3. Åh ny,härligt.

 4. Enjoy New York 🙂 Skall själv dit i sommar på bröllop, spännade!

 5. Du vet väl att det inte är en sköldpadda, och kan inte simma..

 6. Jättefina bilder! : )

 7. Kan du förklara hur du tänker när du lägger en landsköldpadda i vattnet?!?!

  1. Hej! Sköldpaddan behöver vara på rätt sidan av staket där den har tillgång till vattnet. Vi lyfte den till stranden bara och han gick ner till vattnet själv, det var inte så att vi kastade honom i vattnet 🙂 Han var på fel sidan av staketet där det var en massa cyklister och folk som gick förbi, vi tyckte att det var en stressig miljö för honom.

 8. Sköldpaddan är en snapping turtle – dom kan simma 🙂

 9. Okej vad bra! Vilken tur! Tack för svar! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *