JAPANSK

Helloooo!

Jag har varit lite upptagen under dagen och har inte kunnat kika in här men nu är vi äntligen hemma! Bills syster har varit till BB idag och skulle förbereda sig inför förlossningen till 2 tvillingar! Nu blev det lite ändrade planer, lite besvikna är vi då vi har längtat supermycket men imorgon gör dom ett nytt försök! 🙂 Jag ska dock vidare till Norrland imorgon så jag får gosa med bebisarna sen när jag är tillbaka!

Vad har ni gjort idag? Min höjdpunkt idag var nog lunchen, vi åt japansk för att vi ska sakna Bangkok lite mindre då vi typ i princip äter nästan bara japansk hela tiden därborta 😛

imageimageimage

8 kommentarer

  1. Åh det såg ju jättegott ut! Hade man ju lätt kunna sätta i sig istället för allt onyttigt jag har skyfflat in idag 🙂

  2. Aww<3 Maten ser underbart god ut, kramiz<3

  3. Åh vad himla gott det ser ut! ^^

  4. åh vad gott det ser ut!
    Så mys med små bebisar 🙂

  5. Japansk mat är så gott! <3

  6. På BB ligger man när barnen är födda 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *