Flip phone är coola! #NejTillMobbning

Vad ska jag göra om jag blir mobbad eller typ teased av människor att jag har en flip phone? Inte alla har råd med en iphone. Jag mår inte bra av detta :'( Foki du e bäst! Älskar diiggg <3 Har läst din blogg sen 2010 och vill läsa den tills jag blir 1000 år gammal haha <3 Ha en awesome day! /Aisha

På riktigt, jag är jättebesviken på hur barn och tonåringar i skolan är så himla elaka. Det har dem alltid varit i alla dessa år. Det är sorgligt att människor ska behöva trycka ner andra för att själva ska må bra. Ni som inte mobbar tycker jag ska vara stolta över er själva då ni är starka som inte behöver göra en sådan hemsk sak för att få bekräftelse.
Finaste Aisha, jag tycker inte att du ska bry dig om vad andra elaka ungar på skolan tycker. Var glad att du har längre batteritid än alla iPhone användare 😉
Jag vet att ordet ”hata” är ett starkt ord men jag haaaataaar verkligen mobbning! Det är inte bara barn som gör det utan vuxna människor också! FY SKÄMS!

Vad får man ut av att mobba egentligen? Ett skratt på någon annans bekostnad? Mår man bra i längden? Nej, man kommer bara att få ett bittert liv som är fyllt av negativitet.

När jag gick i skolan har jag alltid haft gott om vänner och är inte ”mobbad” men det finns alltid ungar i skolan som vill testa mobba eller reta mig. Ingen av de gångerna har jag brytt mig, Men det fanns dock ett tillfälle där jag tyckte att det har gått för långt när en pojke i skolan sa att min mamma var en ”h**a” och jag använde våld där jag laddade ett knytnävsslag så hårt jag kunde på honom (siktade på ansiktet men jag nådde bara till halsen, aj…). Det är så hemskt! Sådan saker ska inte ens behöva hända, man ska INTE använda våld! Vi var typ bara 10-11 år! Men sen dess har han aldrig retat mig igen och vi blev t.o.m. vänner, jag förlät honom. Det är också viktigt att man kan förlåta och gå vidare. Det är faktiskt en utav dom stora nycklarna till lycka livet!

Var snälla, det funkar alltid i längden!


213 4565

314

6245

Jag har faktiskt kvar min gamla flip phone också!
Går aldrig sönder och är den mest tåligaste telefonen som jag nånsin har haft!
Det bästa av allt, minst 1 vecka batteritid! BAM!

9 kommentarer

 1. Många i asien (japan) har flipp telefoner, jag tycker dom är jättecoola men finns knappt å köpa idag. Samt att flipptelefoner i sverige har inte så bra funktioner så man kan surfa osv med dom :/ tråkigt ju, Matrix ha ju flipptelefoner!! Hur coola är inte dom!

 2. Blev också retad i skolan på grund av det. Var mycket jobbigt.

 3. Men gud, jag har aldrig förstått mig på människor som ger sig på andra..! Speciellt inte bara för att man äger något annorlunda?!
  Jag har också varit med om att killarna i klassen retade mig, men jag tänkte typ ”det är bara typ två år kvar, sen slipper jag dem för alltid”. De var inte särskilt elaka, inga slag eller mobbing på vägen hem eller så, de var bara taskiga i klassrummet och kommenterade det jag sade. Jag sket i dem, för jag hade mina kompisar och de var allt jag brydde mig om. Så skäms inte att du är annorlunda eller har en flip phone! Jag minns att jag ville ha en flip phone när jag var liten, de är coola ju… ^^
  Sen började jag gymnasiet som blev helt plötsligt sedd som ”smart” eftersom jag gjorde läxorna i tid och alltid satt längst fram. Och fick helt okej/bra betyg. Så det finns alltid människor som tycker om en och uppskattar en, och de är dem man ska bry sig om! Strunt i alla andra!

 4. Listen to the breakup-song that makes you stop being sad and be awesome instead!!! https://www.youtube.com/watch?v=XnaSw1eM8jU

 5. ommggg att duuuu svara i ett inlägg! Gråter justtt nuuuu , men happy teaarrss!!! Jaaa , precis jag fattar det inte heller alls asså men jag är en väldigt positiv människa så jag borstar bara av det. Men andra som inte är som mig kanske tar det på ett annat sätt och tar åt sig det väldigt hårt! Om någon skulle kommentera på min vikt eller något så skulle jag inte kunna fungera alls , så det beror ju på situationen också. Man vet ju inte vad en människa går genom hemma eller hur en människa egentligen mår i huvudet! Jag är väldigt glad att jag är en ””stark”” person som kan tåla det ibland men vad händer om man tar sig på fel människa , utan att veta om det?

  Varje gång jag tar upp min flip phone och öppnar den när min mamma eller en nån vän ringer upp mig hör jag någon kommentera ”men har du inte råd med en Iphone eller något, dem e ju billiga, herregud”. Jag lägger inte mycket energi på det och tänker inte på det men dessa senaste dagarna så stör jag bara mig mer på det och det få mig och må lite nere när alla har snapchat och instagram medan man själv inte har det. MEN i livet ska man alltid FÖRSÖKA vara positiv eftersom om man bara låter all skit man får av andra människor komma på en kommer man bara till sist att ”cave in”, och det vill man inte ska hända! STAY POSITIVE människor och säg #nejtillmoobbning!

  Älskade dina life quotes du brukade ha i slutändan på dina bilder och inlägg. Snälla ta tillbaka dem <3

  Men tack så mycket Foki! I feel sooo much better inside right now! <3 <3 Nu håller vi bara tummarna för tävlingen <3 <3

 6. Mobbning är förjävligt tycker jag, förstår inte hur vissa människor tänker när dem slänger ur sig taskiga kommentarer. Visst man behöver inte tycka om alla, men man kan väl ändå hålla det för sig själv 🙁

  Trillar inte dem där dekorationerna av hela tiden? De är verkligen hur gulligt som helst en det verkar så omständigt om det ska gå sönder hela tiden :O

 7. Vet själv hur jobbigt det är att vara mobbad. Det jobbigaste under min uppväxt var att jag även var blyg och inte vågade prata med andra människor, därav fick jag inga vänner. Så jag fick utstå att bli mobbad på egen hand. Men i högstadiet fick jag nys om en bloggare som hade samma intresse som jag för japansk kultur, en riktig FEEL GOOD-blogg, som lyste upp mina dagar även när mobbarna hade varit riktigt elaka. Foki, du har sedan länge varit en förebild för mig och jag har dig att tacka för att du lyste upp mina dagar med din blogg när jag mådde som värst. Jag hoppas du aldrig slutar blogga och att jag någon gång kan få träffa och tacka dig i verkligheten för det du gjort för mig. Stora kramar till dig bästa förebild! <3

 8. Måste bli straffbart med mobbning. Det är ett brott enligt
  polisen o ska anmälas det förstör en människas liv. Hemskt.

 9. Du är en sådan fruktansvärt bra förebild. Du är en person som man kan se upp till oavsett om man är tio, tjugotre eller femtioåtta. <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *