Sista thaimåltiden innan sverige!

Idag åt jag verkligen superthaimat! Även om min mamma har thairestaurang i Sverige men det är verkligen inte samma färska kryddsättning som finns här och jag som är matfantast känner skillnaden direkt. När jag tänker på kryddningen i thaimat, tänker jag alltid på citrongräs, limeblad och kokosmjölk. Vad tänker ni på? 🙂

image

#ThaiFoodSensation

20 kommentarer

 1. Älskar thaimat. <3

 2. Grön curry!!

 3. Hej Hej
  Jag tänkte bara komma in och tipsa att jag har en Beauty Box tävling på min blogg ( Utser 3 vinnare,)

  kika gärna in och se om det är något för dig 🙂

  http://mrsmadde.com/2015/03/25/beauty-box-tavling-3-vinnare/

  Önskar dig en fortsatt bra kväll

 4. Åh vad gott!!

 5. Tänker också på de grejerna! Så himla gott 🙂

 6. mums!

  läs gärna min blogg om mode, smink, skönhet och vardag: nouw.com/vivizhang

 7. Ser gott ut 🙂

 8. härligt . vilket land trivs du bäst i haha =)
  längtar du inte efter en kall vinter dag tjugo minus och snö hahahaha

 9. Koriander!

 10. Jag tänker på kokosmjölk och nötter. 😀

 11. Erika Sahlin

  Jag åt en otroligt god rätt på Thai garden i Piteå i förrgår, det var med anka, kokosmjölk, rödcurry, lynchee frukter, grönsaker och citrongräs, och det var så otroligt gott, det kändes riktigt thaikändskt, men även som du säger, så är citrongräs, limeblad, kokosmjölk, masman curry, också smaker jag tycker om =) samt oystersås =)

 12. Gröncurry soppa <3

 13. Viktoria

  Har aldrig ätit thaimat. 😛

 14. Åh men jeez vad gott – har inte ätit riktig thaimat på typ 3 år, alldeles för länge sen jag var i det där fantastiska landet. Älskar kryddsättningarna!

 15. Mums, vad gott det ser ut. kramiz<3

 16. friterad kyckling eller räkor 😀

 17. Det låter som en jättebra beskrivning! Jag kan verkligen föreställa mig att det inte smakar likadant i Sverige!

 18. På dig, vad annars?

 19. det du nämnt + chili och basilika! 🙂 Åker snart tillbaka till thailand med min pojkvän i en hel månad! Ska bli så mysigt att träffa hans släktingar som bor kvar där (han är halvthai/halvkines haha! Bott i Sverige sen 12års ålder) och äta supergod thailändsk mat!

 20. Fisksås ris och grönsaker jag är själv thailändare så äter det varje dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *