Min fredag (TH:Tid – 22:50)

Hej finaste läsare,

Jag vet att det är bara kring eftermiddag hos er i Sverige just nu men min dag är redan över här och jag ska strax lägga mig i sängen och se en film innan jag ska sova, men först tänkte jag berätta lite vad jag har hunnit med under dagen! På morgon vaknade jag av att Bill kom in med frukosten till sovrummet och la den bredvid mig i sängen, jag klev aldrig upp utan låg i sängen på magen och åt maten sen råkade jag somna om igen så Bill fick komma in och drar upp mig ur sängen efter ett tag. När jag lyckades ta mig upp ur sängen satt jag vid datorn ett par timmar och kollade till jobbet men min koncentration var lite off idag, vet inte varför kanske p.g.a. att det är fredag och jag är taggad inför helgen? Sen åkte jag till matbutiken och köpte lite frukter, godsaker och en kaktus där det står ”Love” på till min biologiska pappa. Så jag for och hälsade på honom en snabb sväng, pratade om vad jag har gjort i veckan, när jag ska åka till Sverige, frågade vad han har ätit till middag o.s.v…. Visst kommer ni ihåg inlägget där jag berättade om att han har varit med om en trafikolycka för mer än 2 år sen? Han är ju paralyserad halva kroppen. Men han är en glad och sprallig gubbe så ni behöver inte vara oroliga 😛

Annars kom jag hem för ett par minuter sen från mysmiddag med min kära pojkvän, vad ska ni hitta på ikväll? Eller vad gör ni? 

imageimageimageimageimage

7 kommentarer

  1. Jag har tenta imorgon.. Så det blir en lugn kväll med lite repetion av plugg, och hemmaspa 🙂 Ha en fin kväll!

    1. Åh med mysigt det låter 😀 Lycka till imorgon & Ha en fin kväll du med <3

  2. Åh vad mysigt! Ditt hår är så jäkla coolt 🙂

  3. Jag ska försöka njuta av fredagskvällen och tagga upp inför Sci-fi mässan imorgon! 😀

  4. Åh, jag minns inget sådant inlägg… det är jättebra att han är pigg och har humorn kvar, sånt är jätteviktigt. 🙂

    Såg riktigt gott ut på bilderna. 😀

  5. Hej! Jag älskar verkligen att läsa din blogg men jag undrar en sak.. Du verkar ha svårt att vakna till och lämna sängen, jag är likadan så jag undrar om du har nå tips hur man gör de lättare? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *