Food sensation,

Tjohooo!

Vi har nyss haft värsta middag! Gud vilka smaker! Det var länge sen jag slickade på tallrikarna… Ingenting blev kvar, inte ens chilipeppar! Vi bestämde oss för att stanna i rummet ikväll. Har tappat upp badet och ska se en film samtidigt. Bill måste vara vid datorn eftersom han har mycket kring jobbet just nu. Men vilken frihet ändå att vi kan göra såhär! Befinner oss var vi vill i världen och tjänar pengar samtidigt. Synd bara att med vår livsstil kan vi aldrig ha en riktig ”semester” där vi bara kan koppla bort allting. Vi måste mer eller mindre alltid vara uppkopplade, särskilt Bill.. Men det är ett vackert pris som man får betala. 🙂

Imorgon ska vi anlita en privatchaufför som kan köra och visa oss runt stan! Yey!

imageimage

12 kommentarer

 1. Fast brinner ni för det ni gör så kanske ni inte har så stort behov av semester just nu? Det kommer väl i framtiden när ni skaffar barn 🙂

 2. Gud vad gott det ser ut!!

 3. Wow vad gott det ser ut!!!

  Jag hade blivit jätte glad om ni vill kika in på http://www.modevarlden.se där ni hittar massor av inspiration inom mode och inredning.

  Kram Johanna

 4. Ser riktigt gott ut 🙂

 5. Ja ni borde verkligen inte klaga 😉 ni kunde haft det sååååå mycket värre

 6. Ja, det är verkligen ett vackert pris. Jag och sambon har varit fast i samma svenska (nu snötäckta och kalla) småstad i sju års tid, och lär inte komma härifrån de närmsta sju åren heller. Har vi tur får vi tid och pengar till en hotellnatt i Göteborg! Njut, Foki! 🙂

 7. Ser supergott ut!

 8. Och det bästa av detta är att vi läsare får ta del av allt de mysiga ni får uppleva. Delad glädje är ju dubbel glädje. Tack för du tar med oss på dina äventyr Foki. Underbart att se och läsa. Puss på dig!

  1. Tack själv för att du följer bloggen! Vad du är underbar!!! <3 Pussar, kramar och massor med kärlek till dig!

 9. Ser hur gott ut som helst, lite avis… haha!

  KOLLA IN MIN BLOGG:
  http://www.annanause.co.uk
  handlar om livet i London, modellkarriären och lite tips på veganmat, mode och skönhet <3

 10. Hej! Jag har just nu ett stort antal annonser ute på tradera, ska ut på långresa! Många av plaggen/skorna är oanvända med lappar kvar. Kläder från märken som Missguided, Topshop, Nelly och skor från Have2have, Urban Outfitters och Office. Med start från 49 och 99 kr! Kolla gärna in, lägger ut nya annonser varje dag! 🙂 http://www.tradera.com/auktioner/Klara_872

 11. Ser så gott ut.. *~*

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *