Bildbomb från norra Thailand, del 2

Vackra Chiang Rai & Chiang Mai

IMG_8252IMG_8173IMG_8180IMG_7800IMG_8303IMG_8316IMG_8226IMG_7801IMG_7809

Kommer ni ihåg listan på vilka platser som jag vill besöka i år?
Nu är roadtrip i norra Thailand avbockat och imorgon ska vi flyga vidare till Kambodja för att se Angkor Wat! Jag har verkligen bara rest runt heeeeeela tiden nu sen 2015 började, 6 städer under 35 dagar är inte illa! 🙂

11 kommentarer

 1. Jag tycker närmare bestämt att det ser ut som att du läste mitt fototips! Kul! Keep it up (såg även på outfitinlägget med dig som modell)!

 2. Fina bilder och söt vovve 🙂

 3. Drömliv med allt resande

 4. Så underbart vaaaackert 🙂

 5. Hej! vi ska åka till thailand nu i april, och har några frågor till dig eftersom du bor där 🙂 hur tror du vädret kommer vara ungefär? vill ju ha myycket sol, men de kommer det väll ändå att vara i april? 🙂 sen en annan sak jag tänkt på, det är ju himla många hemlösa hundar i thailand och hundälskare som jag är vet jag med säkerhet att jag inte kommer kunna hålla mig borta från dom, är det någon fara att klappa dessa hundar? man har ju hört att dom kan bära på sjukdomar och så! Mvh Fanny

 6. Ååååå du tar alltid så fina bilder!!

  http://annlooos.blogspot.com

 7. Vilka härliga bilder, speciellt den sista~ Önskar att jag också kunde ha en körsbärshäck~ ( ; w ; )

 8. Gu va fint det är där borta ;o;

 9. Gud sååå fina platser skulle också vilja besöka dom. Super fin blogg btw.

 10. Men skjut mig, jag dör så vackert!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *