Michelinmiddag

God kväll finaste läsare, ♥

Har ni haft en bra dag? Jag har haft en jättebra dag men hoppades verkligen på att jag kunde ha fått mer av dom ”viktiga saker” gjort. Jag har bara hunnit springa runt på stan och gjort en massa roligheter, manikyr, pedikyr, fikade på Starbucks, fönstershoppade på Bangkoks första Christian Louboutin butik och kom hem från lyxmiddag för 5 minuter sen. Vi besökte den nya restaurangen VOGUE Lounge där dom har Michelinkock som jobbar där och restaurangen ligger bara på gångavstånd från vår lägenhet. Vi beställde in 5 rätter och 2 korgar bröd för att kunna bli mätt, eftersom matportionerna är pytteliten… men alla rätter var superb! Jag är jääääätteglad över läget här vi bor, har tillgång till så många fina restauranger här!

imageimageimage

Ostron

imageimage

5 kommentarer

  1. När kommer fortsättningen på secret challange du har på mikz?? Kollar in varje dag och väntar med spänning!

  2. Ser såå gott ut!

  3. Hej!
    Ska åka till bangkok i december. (Evighet tills dess jag vet) vi ska vara där 4 nätter och behöver lite tips på både shopping och resturanger. Och vad man absolut inte får missa. Har du tid får du gärna skriva ett mail eller göra ett inlägg.

  4. Är det dyrt med lägenhet i Thailand? Är det lätt att få tag i?

  5. gillar verkligen när du skriver dina inlägg själv=) Du är bäst du!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *