Live, Love, Life

Hej käraste läsare!

I morse hörde jag hur musiken spelades högt från köket och vaknade till ordentligt när Bill sjöng och tog höga toner, hahaha ♥ Sen kände jag lukten av stekta bacon och tänkte ba: -Yeeees! Det blir frulle i sängen igen… 3 dag på rad nu. Jag var så himla nöjd, kröp ner under täcket och log för mig själv. Efter 5 minuter kom Bill in i sovrummet och sa: -Hörru prinsessan, här ska du inte ligga så länge till. Kliv upp nu, jag har gjort frukost åt dig som står på köksbordet.
Meeeh, jag fick inte frukosten i sängen… men jag är super-duper-glad ändå hur underbar Bill är och är lyckligt lottad som har honom. Ska gottgöra med att laga en supermiddag till honom sen ^^

Idag kommer vi att stanna hemma, jag måste packa upp resväskan och jobba undan lite jobb innan helgen då jag och tjejerna ska på en liten road trip.

IMG_7294

Jag har insett nu att min pojkvän är värsta frukost kungen! ^^ YEEEY!

3 kommentarer

  1. Åh så gott det ser ut! Önskar att jag själv orkade fixa mig liknade frukostar xD

  2. Haha, man kan inte alltid få frukost på sängen! ^^

  3. *laugh

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *