Tea time med min barndomsvän

Hej på er underbaraste!

Ååh, jag har nyss kommit hem från en jättetrevlig ”afternoon tea” med min barndomsvän. Vi tappade kontakten när vi var ungefär 12 år gamla, jag kom ihåg att hon var min första bästa vän när jag flyttade till Sverige. Det var jättemysigt, vi berättade för varandra vad vi gör nu och vad vi har missat i varandras liv liksom 🙂

Innan min vän mötte upp oss åt jag och Bill en jättegod middag. Vi satt med 2 datorer och jobbade samtidigt under hela middagen, nu lät det lite osocialt men det är en helt annan sak för oss när vi jobbar på detta sätt, vi tycker att det är supermysig ändå haha. Jag är så lycklig lottad att Bill har samma livsstil som mig, vi passar helt enkelt som handen i handsken. ^^

Photo 2014-12-10 19 07 22Photo 2014-12-10 19 14 37Photo 2014-12-10 19 13 32

5 kommentarer

  1. Kan du inte någon gång vissa vad du jobbar med? Alltså vad du göra när du arbetar vid datorn? Jag förstår inte vad ditt arbete är

  2. Åh vad mysigt att återfå lite kontakt sådär 🙂

  3. Vad jobbar han med då?

  4. Gud vad mysigt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *