CND

Just det, mina naglar blev fixade av CND under Sverigeresan. Visst blev dom fina? Det är gellack på naglarna och jag föredrar faktiskt det också då gellack håller mycket längre och mer tåligare! Speciellt nu när jag tränar på min Lucky Star (gitarren) så måste jag använda gellack, annars lossnar det med en gång. Jag kan numera inte förlänga eller sätta en massa dekorationer på naglarna som förr då jag har Lucky Star. Som tur är så vet jag en massa trix på hur man kan göra snygga naglar med bara nagellack och olika klistermärken m.m. Kommer att dela mer av allt detta sen i min blogg! 🙂 Jag vet, jag vet, måste skärpa mig lite! Har inte lagt upp så mycket nagelinspiration på ett tag nu.

Har ni testat CND produkter förresten? Kika in här annars för att hitta en massa fantastiska godisar till dina naglar!

DSC01547Photo 2014-12-10 15 04 34Photo 2014-12-10 16 11 08DSC01530

5 kommentarer

  1. Du är så sjuukt vacker i håruppsättningen du hade innan med ”bollflätan”, ville bara säga det 🙂

    1. ÅÅh, vad du är rar! Tack så himla mycket! <3 Vad glad jag blir ^^

  2. Åh vad fina !!

  3. Du kanske har gellack på naglarna men flaskan du har i handen är deras vanliga nagellack. CND:s gellack som heter Shellac får endast köpas av personer som är utbildade nagelterapeuter och inte av vem som helst. Jag jobbar nämligen som nagelterapeut så jag är väl insatt i det.

  4. Så fint 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *