Bio

Hej mina älskade läsare, ♥︎

Hoppas att allt är bra med er! Vi har nyss kommit hem från bio. Gud vad jag har saknat att gå på Bio här! Personalen som jobbade i biografen såg mig första gången på jättelänge idag. Han blev jätteglad och välkomnade hem mig. Helt sjukt att han kommer ihåg mig trots att det har gått 6 månader! Kanske inte så konstigt ändå när han har fått se mig flera gånger i månaden under 3 års tid, haha.

Ska sova strax då vi måste vakna tidig imorgon inför lägenhetsvisningen. Spännande!!!

Photo 2014-10-24 00 05 54

7 kommentarer

 1. Är det inte din mammas födelsedag idag? Grattis till henne! <3

 2. När kommer den nya blogg designen att dyka upp? 🙂

 3. När kommer den nya blogg designen dyka upp? 🙂

 4. Är det inte din mammas födelsedag idag? Grattis till henne i såna fall! 🙂

 5. vilken film såg ni? 🙂

 6. Biografstolarna ser så himla bekväma ut!!
  Vilken film såg ni?

 7. Missleigh

  Those were at the movies? How amazing! Why don’t we get such luxury here in the US?

  I hope you guys had fun!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *