Mobilblogg – Första dejten i Bangkok

image

Vi vaknade för ett par timmar sedan och nu är vi superhungriga! Klantiga jag glömde minneskortet till kameran så det blir inga fina bilder från ikväll!  Jag får ta igen det imorgon istället. 🙂

Ses igen om en liten stund!

6 kommentarer

 1. Fin bild ;)<3

 2. Ha en mysig första kväll!
  xx Elle

  New outfit post up on:

  http://www.cherryblossomstreet.com -Swedish Model and Fashion/Travel blogger in Tokyo

 3. Hej! Jag är säker på att ni kommer ha en trevlig kväll men öskar er att ha det ändå haha 🙂

  Jag har läst din blogg sedan du bestämde dig för att flytta till Thailand med Ricky. Jag tog sedan en paus från midsommar men har tagit igen det och läst alla inlägg så nu ligger jag i fas! Jag älskar din blogg, den gör mig alltid så glad och man är jämt intresserad av dig och dina vänners liv. Du gillar att hjälpa folk och det är det jag vill jobba med när jag blir äldre. Jag blir så rörd över dina välgörenheter och jag tycker det är är så underbart och det verkar vara så fantastiskt att få vara ambassadör! Åh du är min förebild, love u!

 4. hoppas ni har det mysigt :*

 5. ser super mysigt ut ;;

 6. Ser å är garanterat mysigt! <3:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *