Lucky Star

Hej mina solstrålar! ♥︎

Nu sitter jag med min baby gitarr och spelar lite på den. Jag har alltid velat kunna spela gitarr förut men jag nå inte med mina korta mini-korv fingrar. Har sökt efter en ”baby” version tidigare över hela Bangkok men lyckades inte hitta en. Vad är oddsen att Bill skulle köpa en till mig nu liksom? Tror ni på ödet?! Det gör jag!

Jag har döpt min lilla gitarr till ”Lucky Star” och vi kommer faktiskt jättebra överens. Jag är glad att vi klickar! Var lite orolig innan att vi inte skulle hitta till varandra men vi gjorde det tillslut! Jag är lite speciell när jag väljer mina instrument. Det är ljudet och känslan som är det viktigaste för mig. Kan inte riktigt sätta ett finger på det, men är det någon där ute som förstår på ett ungefär vad jag menar? Haha ^^

IMG_3077

15 kommentarer

 1. så otroligt fin bild på dig kramiz<3

 2. åh vad roligt! har spelat sen jag var 12 <3

 3. Tänkte bara säga hej och ”heja Foki!” hahaha! ^^

 4. hello, What happen to your clothing website for some reason it does not open up any more?

 5. Vad roligt att du & gitarren har blivit kompisar! Fortsätt träna så kommer du bli en grym gitarr spelare så småningom. Ha en trevlig kväll!
  Mvh http://starby.devote.se

 6. köp en parfym och spara pengar allt från märken till billigare parfymer både dam&herr

 7. Så fin, jag har velat lära mig att spela gitarr men har gett upp det ny då jag verkligen inte är musikalisk haha 🙂
  http://www.healthymaja.devote.se

 8. Min musiklärare sa alltid att det är instrumentet som väljer musikern- kanske är det så. Förstår vad du menar hursomhelst:) lycka till med musiken!

 9. Förstår precis!

 10. Madeleine

  Är det en baby-variant man ska ha?! Jag har en vanlig gitarr som jag fick av min pappa för många, många år sedan men jag har gett upp om att kunna spela på den då jag inte når med mina korta fingrar.

 11. Fin du är med din mörka hårfärg, klär dig. Mycket snyggare än den färgen du haft nu under sommaren är min åsikt.
  Spännande med din musikkarriäi.
  Har just lyssnat på youtube med japanska Juju.
  Vet inte men gissar att hon är rätt stor i Japan?
  Tror du kunde bli minst lika stor där.
  Skulle sååå gärna vilja höra dig sjunga på japanska.
  Vem vet, framöver kanske man kan googla fram youtube
  clip med Foki som sjunger på bl.a. japanska.
  DU ÄR BÄST OCH FINAST FOKI

 12. Hej Foki! Snart bär jag och min familj av till Bangkok och jag har ingen aning om vad det finns att göra där. Det är så mycket så vet inte ens var jag ska börja. Kan inte du tipsa om saker som man absolut måste göra i Bangkok? Skulle varit jättekul! Kram

 13. Haha du kommer nog att lära dig spela trots dina mini-korvfingrar 🙂

 14. Vart är tröjan ifrån? Superfin!

 15. du kan byta strängar på gitarren om du önskar annat ljud 🙂 det är mycket enkelt att göra själv och då kan du få annat ljud ifall du vill prova. Jag behåller aldrig originalsträngarna på en akustisk gitarr när jag köper den, det är mer regel än undantag att fundera på vilka strängar man vill ha.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *