Lång och rolig kväll – Backagebilder

Hej och glad Fredag!

Mår ni alla bra? Förlåt för dålig uppdatering i bloggen under dem senaste dagarna. Det är så himla mycket saker som händer nu som ni vet, själv vet jag inte ens var jag ska börja när jag vaknar upp på morgonar, Haha, 🙂

Efter besöket hos veterinären igår åkte jag raka vägen ut till inspelningsplatsen där vi spelade in Mohombis musikvideo. Där träffade jag många underbara och roliga människor. Trots den långa kvällen så hade vi sååååå himla kul. Jag var hemma först vid 1 tiden på natten, var helt mör om fötterna… haha.

IMG_3016

Vår härliga gäng!

IMG_3024IMG_3025IMG_3029IMG_3049

Finaste stylisterna! (Och raraste Mohombi i bakrunden, haha)

IMG_3054IMG_3058

Världens snällaste! Han spelar som min ”chef” i videon.

IMG_3064IMG_3070

Mohombi in the mist, världens ödmjukste och jordnäraste! Bästa Mohombi!

3 kommentarer

  1. Så kul 😀

  2. aww vilket härligt gäng, hoppas ni haft en fin dag. kramiz<3

  3. Låter jätte kul! ser fram tills man får se musikvideon 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *