Målar naglar,

Nu har jag tagit ett litet paus från läsandet och stressa ner mig själv genom att måla mina naglar. Jag har inte gjort något med mina naglar på flera månader och nu känns mina riktiga naglar mycket starkare och tåligare än innan. Förut hade jag lösnaglar och gelénaglar hela tiden vilket gjorde att mina riktiga naglar var jättemjuka. Nu ska jag försöka spara ut mina riktiga naglar i en lagom längd så att jag kan göra ”nagelkonst” på den som jag brukade göra innan.

Jag har inte tillgång till all min utrustning så idag fick jag ta det jag haver.

0

Nya nagellack som jag köpte igår,

1

Vi behöver: En härlig rosafärgad nagellack, glitter nagellack och ”disksvamp”

2

Börja med att måla naglarna så här. Fila gärna naglarna innan samt måla en ”top coat”.

3

Lägg glitter på blankpapper och jämna ut det på naglarna med hjälp av disksvampen.

5

Så här blir resultatet!

6

Glöm inte att avsluta med en top coat också!

Snabbt och enkelt vah? 🙂

21 kommentarer

 1. Vad snyggt! I somras gjorde jag en färgstark fransk manikyr som blev riktigt snyggt & det var min påhittade fantasi. Ha det bra!
  Mvh http://starby.devote.se

 2. så fint! ^^

 3. snyggt!

  kramiz<3

 4. Skitsnygga naglar!
  Kika gärna in på min blogg
  Kram 🙂

 5. Hej Foki!

  Först vill jag bara säga att din blogg är otroligt fin, jag ser upp till din energi och du verkar vara en så stark person!

  Själv är jag en ganska osäker person med många drömmar, men dom förblir alltid drömmar. Jag tror knappt på min egen förmåga att lyckas och känner mig lätt värdelös, vågar knappt söka enkla jobb just eftersom jag tror att jag inte kan klara av det. Det blir som en självuppfyllande profetia då stressen gör att jag lätt glömmer saker och undviker allt som har med ansvar att göra. Det spelar ingen roll hur mycket jag tänker ”nu gör jag det här!” eller ”jag vet att jag kan!”, för innerst inne tror jag inte på det. Så till min fråga.

  Har du alltid varit självsäker, eller är det något du har utvecklat med tiden? Hur gjorde du i så fall?

  En annan fråga är om det var svårt att bli stor i bloggvärlden. Hur många år tog det och hur gick du tillväga?

  Är rätt sugen på att starta en blogg, men vet inte om jag vågar (men har tänkt på det flera gånger i veckan i mer än ett år nu, så vore tråkigt att inte ta steget). Hur gör man? Har du nå bra tips?

  Kram!!

 6. enkelt och sött! <3

 7. Så enkelt att göra men blir så snyggt.

 8. Kan du göra ett inlägg där du svarar på frågor?<3

 9. Sådär, inlägg som detta, det är det som jag väntat så länge på att du skulle få ork att börja lägga ut igen, efter din långa svacka, yes yes yes!

  Svar: Tack för att du väntade 🙂 <3 Kram!

 10. har läst massor om dessa nagellack men är osäker på om de håller vad de lovar, kan du göra en liten review och skriva om dina favorit nagellack? Vore kul med lite mer beauty-tips från dig, du är verkligen en inspiration när det kommer till hår,naglar och smink!

 11. De blir faktiskt väldigt häftiga 😉 ♥ Och fina såklart!

 12. Inte för att vara petig men först ska man ha ett Base coat (eller baslack på Svenska..), sen nagellacket och sist Top coat- inte Top coat i botten som du skrev.. Baslack har man för hållbarhet och för att inte riskera att missfärga sina egna naglar med det färgade lacket! 🙂

 13. Alltså jag är nog seg me måste man låta det rosa lacket torka innan man tar på glitterlacket?:)

 14. Vart har du köpt nagellacket? Såg så himla bra ut!
  Vill också passa på att säga att jag älskar din blogg och dig, du har varit min förebild i 6 år nu ^u^ ❤︎

 15. Vad fin kombination, jättefint!

  http://www.cherryblossomstreet.com -Swedish Model and blogger in Tokyo

 16. Njae, man ska ju ha base coat först, och top coat när man målat klart. Då håller det bättre. 🙂

  Svar: Det stämmer! 🙂 Jag såg nu att jag skrev fel! Tack för rättningen

 17. du borde testa hopscotch kids nagellack, de är bra för miljön och innehåller mindre läskiga kemikalier. de har en söt groda som logga 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *