Fjärde September Tvåtusenfjorton

Hej finaste läsare, ♥︎

Igår när vi var i Nacka Forum för att handla lite nödvändiga saker så stötte jag på ett par söta läsare där! Det var shoppingrundans höjdpunkt 😉
Fay (min lillasyster) och hennes kompis ska komma hit nu i helgen för att umgås lite. Ska bli så himla kul att ha henne här! Så mysig vi kommer att ha det. Nu ska jag dricka upp mitt te och krypa ner i sängen igen för att ladda batterierna inför dagens ”pappersjobb”, har en hel hög med dokument i mailet som jag måste läsa genom. 🙂

Ses lite senare, önskar er en underbar dag!

IMG_0700IMG_0495

♥︎

6 kommentarer

  1. Jag hoppas att det blir en bra dag, jag har kemiprov senare idag… helppp~ ;___;
    Jag hoppas att din dag också blir underbar! 😀 Kul att Fay kommer till helgen! ^^ Pluggar hon nåt nu eller tar hon en paus? Troligtvis en paus för alla universitet/högskolor har väl dragit igång nu… det var inget! 😛

  2. Lol, duckface..

  3. Åh trevligt att fay kommer på besök! 😀

  4. låter härligt! <3

  5. mysigt, hoppas ni får en toppen helg, kramiz<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *