På svenskmark!

Hej världens bästa läsare, ❤︎

Vad har ni haft för er? Vi är i Sverige nu! Hann aldrig till atlantvägen då vi insåg att vi inte skulle hinna tillbaka i tid till Jokkmokk imorgon! Evvi måste jobba nämligen. Jag ligger just nu i stugan som vi har hyrt och håller på att ladda upp mina elektronikprylar för fullt.

Ska strax ta en dusch sen sova! Är supertrött! Önskar er en toppen kväll! Kram!

IMG_7378

Blev överraskad av regn direkt när vi kom över till den svenska gränsen! Hihi

15 kommentarer

 1. Välkommen tillbaka! c:

 2. Vila mycket nu. God natt 😉

 3. Tiden räcker aldrig till :s Men det e bara att packa väskan en gång till å åka tillbaka senare i sommar om ni hinner 🙂

 4. Synd att inte tiden räckte till, men ni tycks ha haft en fin tripp ändå kramiz<3

 5. Hej Foki, du ska veta att du är EN RIKTIG INSPIRATION!! Du är beviset på att om man vill, så kan man nå vad man än vill och vara lycklig. Varje gång jag läser ett inlägg från dig är det ända jag tänker, ”Vad roligt hon måste ha det, hon bara lever sitt liv för fullt och uppskattar var enda sekund av det!”. Jag tycker att det är otroligt hur mycket glädje du sprider WOW. Jag kommer aldrig att glömma dig, fortsätt så, låt ingen stoppa, dig! Vi lever en gång, och vad de andra än säger ska du tänka på att du är den första som måste vara lycklig. Jag är så stolt över dig, du reser så mycket, upptäcker världen, det har varit min största dröm i flera år. Men än dag kommer jag att nå denna dröm<3
  Jag älskar dig!
  Puss & Kram

 6. Åh vad synd att ni inte hann, men ni kan ju få tillfälle att åka iväg igen! 😀
  Ser i varje fall väldigt mysigt ut!!

 7. Det kommer fler chanser … och ni fick garanterat både upplevelser och nya minnen med er på vägen så det var nog värt det i alla fall 😉
  Välkommen hem igen 🙂

 8. Sov gott 🙂

 9. Yeee! Älskar marknader 😀
  Kika in hos mig http://www.nattstad.se/Nettan

 10. Välkommen till Sverige 🙂 här är det regn, grått och iskallt! Jag har på mig raggsockor, duntofflor, värmekuddar och fleecemundering!
  Kram

 11. Haha regnet har verkligen visat sin värsta sida nu på senaste, herregud vad mycket regn! 😀

 12. Hoppas ni har haft det riktigt bra 🙂 Ni har inte lust att plocka upp mig påvägen? Ska också tillbaka till Jokkmokk, hehe 😉

 13. Det kommer fler chanser 🙂 ni ser iaf ut och haft det jättebra 😀

 14. Det regnar nog i hela landet idag

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *