Oslagbar vacker

Hej världens bästa läsare,

Jag har inte haft nät då jag surfade upp min surfmängd när jag laddade upp bilderna i bloggen, haha. Men här kommer bilderna som jag tog igår!

IMG_7057IMG_7059IMG_7074IMG_7083IMG_7090IMG_7093IMG_7096


IMG_7097 IMG_7104IMG_7108IMG_7109IMG_7114IMG_7116IMG_7152IMG_7155IMG_7163

Vi har kört hela natten, det är så himla vacker landskap här. Trots att Norge och Sverige ligger vägg i vägg så skiljer landskapet och miljön otroligt mycket från varandra. Vill egentligen stanna på alla ställen som vi passerade för att fota men då kommer vi nog ingen vart med den här resan, haha. Nu önskar jag verkligen att mina ögon kunde ta foto! Vi har suttit i bilen och skrikit:  -WOOOOOW -GUD SÅ FINT! -SHIT SÅ VACKER -KOLLA FÅREN -BÄÄÄÄÄHÄHÄ (Fåren svarade oss t.o.m) o.s.v.

När klockan var kring 4 på morgonen stannade vi mitt i ingenstans på en parkeringsplats med havsutsikt. Vi sov i bilen inatt, kurade ihop oss och myste till ordentligt. Vi vaknade sen på morgonen av värmen, det starka solskenet väckte oss! Sedan gick vi ut och hade frukost på klippan och tittade ut över fjorden.

Jag och tjejerna har det så himla mysigt, en utav dom mysigaste resan hittills utan tvekan!

14 kommentarer

 1. Shit va fint! Det ska bli ett av mina rese mål att åka till!

 2. Så vackert! ^^

 3. Ser jättefint ut!

 4. Hej allihopa! kolla gärna in min bloppis där jag säljer helt nya och oanvända plagg och annat, för jättebra priser! 🙂 http://www.nyaklder.blogg.se

 5. Åh vad fina bilder!

  _En blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa ”mådåligtbloggar” men dom behövs). ”Man är inte sin/sina diagnoser”. Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

 6. Wow, så otroligt vackert…..

 7. vilka härliga bilder<3

  kramiz<3

 8. Vad för spel du spelar på din 3DS? ^^

 9. Landskapet är så fint! ugh vill också till Norge 🙁

 10. Åh, fina bilder! Har aldrig varit i Norge, men min pojkvän är på väg dit nu för att tävla i xterra triathlon på söndag i Horten! 😀
  Är väldigt nervös och exalterad på samma gång för honom och sa åt honom att ta en maaaassa fina foton!

  Hoppas ni får det mysigt ^^

 11. Det där låter så underbart.. Vill själv göra något liknande någon gång!

 12. Elsker Norge 🙂 og din blogg 🙂

 13. Vet du inte att man aldrig ska stanna längst vägen bara o sova i bilen? Finns mängder med folk som kan råna en osv då. Det är ju allmänt känt nät man bilar. Sov aldrig mer längst vägen. Ta in på en camping o sov i bilen isåfall.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *