Foki Looki – Cool Bunny

Keps: Boy London, Jeans: ONLY, Skor: MIU MIU, Solglasögon: Marc Jacobs

IMG_7321IMG_7326IMG_7336IMG_7340IMG_7346IMG_7348


DO YOU WANT A SWEET LIFE? ADD SOME HONEY!

9 kommentarer

 1. Snygg outfit!

 2. Lika fin som vanligt!

 3. Snyggt! 😀

 4. Du vet väl att Boy London använder sig av gamla nazistsymboler i sina kläder? Inte många vet det, men känns läskigt att så många använder sig av deras kläder :S

 5. snyggaste outfiten hittills!!! jättteee snyygtt!!

 6. Sluta dra upp det här med att det är ett nazist märke. Move on. det är 2014, vi som använder märket är inte nazister, märket finns och butiker tar in det. dem enda som tjatar om att det är nazist märke är en del småungar som läst någon artikel eller blogginlägg om det. för jag tror inte ens ni vet själva vad ni snackar om egentligen, ni bara sprider ryktet och försöker få folk att få dåligt samvete för sina kläder.

 7. Hanna, om ”många inte vet det”, så har det ju ändå ingen betydelse. För då förknippar ändå ingen det med att vara nazist. Men du verka ju vilja att man ska börja se det som det??

 8. Åh vilka härliga bilder!

 9. Ensam hemma

  Jag håller med Hanna, Boy London är smygnazism! Man kan inte nog fördömma nazisman och deras budbärare, oavsett om det är Svenskarnas parti eller kläder med nazisymboler på. Jag tror inte att Foki är nazist, men hon blir en av deras budbärare genom att använda Boy Londonkläder! Dags för kyrkan i Jokkmok att ringa i kyrkklockorna när hon kommer hem!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *