Ni är beviset att vår värld är vacker

Världens bästa & käraste läsare,

Jag sitter och läser genom era kommentarer som ni har skrivit just nu. Har inte hunnit läsa genom alla kommentarer än, då jag började storgråta för att ni är så himla fina. Jag är inte så bra på att uttrycka mig i texter men jag kommer att bli bättre. Det finns så mycket som jag vill säga men jag kan inte formulera det till en text, det är så mycket känslor så det är helt rörlig i mina tankar just nu. När det har lugnat ner sig lite kan vi steg för steg gå genom det här tillsammans.

Miljoner tack att så många av er stöttar mig och förstår min situation. Åter igen är jag superledsen att det skulle sluta så här. Försök att inte säga så elaka saker om Ricky, han är också en person med känslor. Han var en underbar kille, därför blev jag tillsammans med honom och stannade med honom så länge. Det blev lite kämpigt för oss på slutet men igen av oss förtjänar att mår så här.

❤︎

98 kommentarer

 1. Finaste underbara Foki,
  Du är en helt fantastisk person i ALLT…
  Och dina bloggläsare tycker väldigt mycket om dig, just så som du är.
  Nämnde lite för ett par dagar sedan i ett blogginlägg om min skilsmässa. Jag var gift utomlands med en kille från det landet. Vi bodde i hans hemland, jag talade språket flytande. Hade bott där ett par år redan innan jag träffade min blivande man. De första åren var allt perfekt. Vi hade ett företag tillsammans, arbetade tillsammans, umgicks jämt med andra ord. Efter ca 4 år började vi så smått att växa ifrån varandra. Olika målsättningar, olika värderingar. Vi blev till två helt olika personligheter som inte längre hade det bra tillsammans. Känslorna dog ut. Pga företaget var det inte bara att bryta upp direkt. Det måste ske när timingen var lämplig.När det började kännas som om tiden närmade sig för att bryta upp, fick jag ett erbjudande att arbeta i Mellanöstern över vintern. Jag tackade ja till detta, blev otroligt glad och såg fram emot den vistelsen. Bodde i en chalet på en resort vid randen av en del av öknen och med en flod intill. Hade tjänstebil. Den vackra staden låg 20 min. bilfärd bort. Där när jag för första gången på flera år kunde stänga dörren om mig och vara ensam, ”helades jag”. Då kände jag att nu är det dags att bryta upp. Att jag inte kunde bo ihop med min f.d. igen. Jag som alltid brukat vara så glad och tyckte livet var fantastiskt. De sista ca 3 åren av mitt äktenskap var jag totalt olycklig, ledsen, nere. Kände mig helt förstörd.
  Öknen, havet, den vackra lugna miljön helade mig. Gav mig glädjen tillbaka. Här och då insåg jag att det var dags att bryta upp från mitt olyckliga liv. Vilket jag också gjorde. Skilsmässan var ett faktum några månader sedan.

  Efter det lovade jag mig själv att ingen någonsin igen skulle få ta bort den glädje jag har inombords. Att aldrig mer förlora mig själv, så som jag egentligen är. Att aldrig mer låta någon annan person göra mig ledsen eller få mig att må dåligt. Jag kände att om en person får mig att må dåligt, så behöver jag inte den personen i mitt liv.

  Efter mitt uppbrott från min f.d. följde några fantastiska år av roligt jobb i olika länder utanför Europa. Bodde på hotell, omgavs av underbara människor. Stortrivdes med livet.
  Nu, åter i Sverige sedan några år tillbaka, yes indeed. Vilket jag inte alls trivs med som jag nämnt här vid flera tillfällen. Men jag ser det som ett ”tillfälligt mellanspel” som kommer att förändras. Snart nog hoppas jag ju kunna tillbringa mer tid utomlands igen. Helst utanför Europa. Borta är för mig ”hemma”.

  Fortsätt leva livet som du själv vill, tillåt dig att vara den du är och den person du trivs med att vara. Fortsätt följa ditt hjärta och dina egna drömmar och visioner. Skapa din framtid så som du själv helst skulle vilja se den. Du har förmågan, kraften och styrkan att göra storverk. Du har redan en gång bevisat det för dig själv och för omvärlden. Och du kommer att göra det igen…..
  CHOK DEE FINASTE FOK, MED ALLT VAD DU TAR DIG FÖR I LIVET.
  LIFE IS HERE AND NOW….

 2. Foki du är helt fantastisk på vad du gör! Jag läser din blogg dagligen och jag älskar den. Och jag förstår hur jobbigt det kan vara när man plötsligt gör slut med någon som man har varit tillsammans med i åtta år (om jag minns rätt

 3. Det är fakta att bloggen aldrig hade existerat om det ej vore för både dig å Ricky. Att behålla alla pengar själv är det girigaste Du någonsin kan göra å visar att den som verkligen bara bryr sig om pengarna å sig själv är du. Har följt din blogg många år men kan ej säga att jag är besviken för detta var väntat. Du hat varit och förblir en väldigt omogen person.

 4. Heja dig <3

 5. Tea alla har sin rätt att ha sina egna åsikter men att du bara spottar ut allt är faktiskt jävligt elakt! Foki har också känslor

 6. Hej Foki! vill bara säga att jag stöttar dig 100% och jag hejar på dig!
  du betyder jätte mycket för mig, jag läser din blogg varje dag och har gjort ganska länge nu. jag har fått jätte mycket inspiration från dig och jag ser verkligen upp till dig. Du är så himla gullig och du har verkligen ett stort hjärta. skulle önska jag var som du <3

 7. Är det som R säger att han skrivit typ alla inlägg i bloggen?

 8. lycka till i fortsättningen
  http://www.ninistar.blogg.se

 9. Fint och bra skrivet =)

 10. Rin ✰✩°。⋆

  Jag trodde aldrig såna saker om Ricky, men nu så tycker jag definitivt inte att han förtjänar dig!! Du är en jättefin person på alla sätt och vis och du har inspirerat många! Du betyder väldigt mycket för mig, som en förebild och din blogg likaså! Jag skulle antagligen inte vara den jag är om det inte var för dig och din blogg! Jag har också lärt känna nya personer genom dig och det är jag väldigt tacksam för! Du är BÄST ♡

  Du är också väldigt stark som kämpat vidare, trots motgångar som det här med Ricky! Följ ditt hjärta och hitta rätt person att leva med! Jag önskar dig all lycka till och tycker det är helt rätt att inte ge Ricky nånting av pengarna! Den som kämpade mest var DU och även om han hjälpte till med fotografering, sponsring m.m skulle det ändå inte vara nånting om det inte vore för ditt hårda jobb! Fortsätt så~

  Många kramar till dig och glöm inte att du är BÄST ♡

 11. Bry dig inte om exet och stå på dig. En man som knappt kunnat försörja sig själv utan försörjd av sin kvinna är ingen man.. Bara en tönt.. han borde skaffa ett liv ett jobb och inte snylta på sina föräldrar som närmare 30 åring.. patetisk pojk.!! Att han hjälp dig är de minsta han kunnat när du stog för pengar och allt.. kan nån ge han en mus..

 12. Aldrig tidigare kommenterat här tidigare trots att jag var en läsare i flera år men jag måste säga att,
  jag läste hans öppna brev till dessa ”skvallerbloggar”. Så som han formulerar sig påminner mig om en tidigare kille som jag skulle ha beskrivit på precis samma sätt som du kortfattat gjorde i detta inlägg.
  Det är lätt att vända på saker och ting, få det att låta som att man övergett någon och att vissa personer har så lätt att ge en skuldkänslor genom att säga att de fortfarande älskar en och liknande, är något som verkligen tär på en.

  Jag tycker du gjorde helt rätt i att säga upp all kontakt. Det gjorde jag med, även jag mest för hans skull. Det är lättare att komma över någon om man får vara arg och besviken snarare än ledsen. Jag tror att ni både kommer må bättre av det här och ja, jag hejar på dig!
  Jag känner igen smått det du gått igenom, det är jobbigt men det blir bättre (säger man inte alltid så..)
  Du är stark, du vinner, stå på dig!

  Kram <3

 13. Kör hårt Foki lev livet du vill leva inte som någon annan tycker att du ska leva

 14. Låt inte det förflutna förstöra morgondagen. Styrkekramar till två fantastiska människor som gav så mycket till oss läsare. Både du och Ricky kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. <3

 15. Ida larsson

  Kämpa fokis! Bamsekramar från mig!

 16. Bloggen fungerar utmärkt utan ditt ex, kör på på DITT sätt nu. 🙂

 17. Hej Foki!

  Kan inte tänka mig vilken jobbig situation du sitter i just nu, men tro mig allt blir bara värre om du, Ricky och era vänner ska bråka över internet. Sjukt att det blivit som det blivit, men du borde vara den mogna (då du har en stor jäkla blogg) och bara låta det vara. Bråka kan ni göra över telefon eller liknande. Förstår inte alls varför ni vill blanda in alla läsare! Det blir ju bara jobbigare för er båda…
  Allting kommer att lösa sig, det gör det alltid. Kram!

 18. Foki, jag har läst din blogg i flera år och jag vet att ni är goda människor båda två. Men nu är det faktiskt dags för alla att sluta skriva om Ricky, det har ju Foki sagt själv att hon inte vill att vi läsare gör längre!? Snälla låt det här inlägget bli sista gången vi läsare skriver mer om Ricky, och accepterar att Foki har gått vidare! Foki är bästaste och snällaste personen någonsin och det vet alla som läst hennes blogg länge! Ni som skriver negativt kan ju börja med att läsa hennes blogg från början så får ni se en underbar människa som ni ångrar att ni skrev elakt om!!! Foki du gör rätt i att bara glömma Ricky nu, försök distansiera dig så gott det går, umgås med dina nära och kära så kommer allt bli SUPERBRA!! 🙂 Det märker du ju själv att du klarar dig ju faktist jättebra <3 Såklart hamnar man i en svacka ibland, men du tar dig ju upp på nolltid 😉 Du klarar även allt med bloggen själv lika bra som innan! Massa kärlek till dig!! Du är en ängel på jorden <3

 19. Jag tycker du är en fantastisk tjej! En glad, inspirerande och glädjespridande människa. Det verkar som om Ricky bara var ute efter dina pengar efter uppbrottet som om han ville tjäna på det och samtidigt smutskasta dig! Usch vilket svin. Du förtjänar det bästa och det hoppas jag att du finner så småningom 🙂 Move on sweetie!

  Du är en stor inspiration! Tack för din fina blogg sötaste du <3

  Kram <3

 20. styrkekram !

 21. Klart Ricky skrivit alla inlägg tidigare. Tidigare var språket korrekt, nu är det allt annat än korrekt svenska. Solklart! Bra jobbat Ricky!!!

 22. Jag tycker väldigt mycket om dig Foki eller njaa, JAG ÄLSKAR DIG!

  Men jag blir så himla sårad och besviken själv när jag nu får veta att det var Ricky som stod bakom bloggen, att det var han som skrev texterna? 🙁

  Varför var du inte bara dig själv från början? Varför ljög du såhär? Jag känner mig så sjukt lurad och dumförklarad som har suttit här sedan jag var elva år gammal och beundrat dig och din blogg. Jag är så fruktansvärt ledsen…

  Plötsligt sitter man här och får veta att man som läsare inte alls hade någon koppling till dig (ja för det var ju så man kände, när man var ensam och mådde dåligt klickade man in här) och att hela känslan bara var en gigantisk bluff? Alltså Foki, det hade jag aldrig förväntat mig.

  Jag hoppas verkligen att du bryr dig om dina läsare så mycket som du säger att du gör (Eller är det också bara ett spel??). För trots att det finns en hel del otrogna och elaka läsare så fanns det faktiskt de av oss som älskade dig på riktigt, som var stolt av dig och stöttade dig med hela hjärtat.

  Fy vad jag känner mig lurad med en ordentlig smäll i ansiktet. Tack för den.

  Jag hoppas innerligt att du kommer vara dig själv och äkta framöver, att du visar den riktiga Fokin och ingen låtsas gubbe. Jag önskar dig också all lycka och framgång, att du mår bra och att du vågar visa dig mer. Kämpa på men snälla, lura oss inte med oäkta fakta. Vi förväntar oss inte att du är perfekt med det perfekta livet. Vi gör alla misstag och alla har vi stunder då vi känner oss ledsna och vilsen. Du behöver inte förfina allting. Ta hand om dig nu fina, du kommer klara det galant! <3

 23. Hoppas Ricky ser detta: ricky du är så jävla ful utseendemässigt och man blir spyfärdig av din personlighet också usch dina smala tunna läppar. Foki du är så jävla fin och stark <3

 24. Här följer några citat som Ricky skrivit i andra trådar på Flashback:

  ”SD har i alla fall gjort ett mycket bra val, trots konstant smutskastning och sabotage från media och vänsterpöbeln. Vi kan också glädjas åt att Frankrikes Nationella Fronten och ett flertal andra kloka partier går mot storseger.”

  ”Boden är norra Sveriges ”Malmö”. Det finns ingen stad i hela Norrland som är så blatteinfekterad som Boden, med inbrott, rån och misshandel som vardagsmat.”

  Bra att du dumpade rasistsvinet!

 25. Jag hoppas verkligen att det löser sig för både dig och Ricky. Jag tror på att det aldrig är ens fel att två bråkar, men man måste vara två för att lösa problemet.

  Så jag hoppas, för er bådas välmående, att detta löser sig. Kram ^^

 26. Har läst vad du och Fay och din vän har haft att säga om det här, och även det som Ricky sagt. Jag tror vi alla måste inse att det finns två sidor av alla berättelser. Vi kan inte blint säga elaka ord om Ricky och detsamma gäller Foki. Jag tror inte det vara finns en bov i allt det här. Blev chockad över det mejl som Ricky skickat till skvallerbloggarna. Trodde ärligt talat inte att han höll på så mycket med bloggen, men nu tror jag definitivt på det han säger. Allt ”Ricky gillar inte att vara med i bloggen”-snacket känner jag nu nästan blev lite för konstigt. Som om de försökte få det att se ut som om Ricky inte gjort något i bloggen förutom att ta bilderna. Under den senaste tiden har Fokis innehåll i bloggen förändrats väldigt mycket. Bilderna är väl det minsta som förändrats känner jag. Förut var texterna i bloggen mycket mer bra skrivna, det stod mer text. Inte nu längre. Ni som säger att ni inte märker någon skillnad på Fokis blogg, testa att bläddra igenom gamla inlägg från 2011 ungefär, ni kommer märka skillnad. Jag som tyckte att Foki hade ett speciellt sätt att skriva på, som jag gillade, men jag kände hur det försvann ju mindre del Ricky blev av Fokis liv. Så då är det väl Rickys sätt att skriva i uppdrag att låtsas vara Foki jag saknar? Konstigt. Det känns verkligen konstigt. Men trovärdigt, nu när jag ser skillnaden i inläggen.

  Nu fick jag skriva av mig lite, haha! Hade kunnat bli längre men orkat inte just nu… Men önskar både Foki och Ricky all lycka i framtiden, även om ni inte är tillsammans. Försök att inte vara alltför ledsna eller arga, kom ihåg att livet alltid går vidare 🙂

 27. Du är stark! Kram på dig. 🙂

 28. Hej Anchisa!

  Jag ville bara säga att jag vet var du går igenom eftersom jag själv gjort likadant, var svårare förut men nu kan jag äntligen se framåt och jag vet att det är vad du gör! Jag tycker om det hos dig, hur du alltid är så positiv, sluta inte med det!

  Stora kramar! 🙂

 29. I DAGENS AFTONBLADET ONLINE LÄSER JAG
  EN ARTIKEL OM ”PLATE CULTURE”.

  Konceptet finns f.n. i flera olika länder i Asien men kommer nog att sprida sig till andra länder.
  Det går ut på att man betalar för att äta en måltid
  hemma hos en lokal familj.
  Detta bokas i förväg genom siten: ”plateculture.com”
  Kul idé tycker jag och ett jättefint sätt att kunna komma hem till lokalbefolkning i andra länder.

  http://nyheter.destination.se/3519/har-ar-asiens-hetaste-mattrend

  https://plateculture.com/

 30. STRUNT I ENSTAKA SMÅ STAVFEL, BETYDER JU INGENTING

  Jag tycker det är dumt att en del hänger upp sig på enstaka stavfel eller fel användning av ord i en blogg.
  Vad spelar det för roll. Det är ju ändå väldigt obetydligt och inte hela tiden. De små felen när de någon gång uppträder, förändrar inte textens eller meningens innehåll. Man förstår utmärkt väl meningens innebörd.

  Och till er som klankar ner på ev. felskrivningar. Tänk er själva om ni hade flyttat till ett annat land, t.ex. Thailand.
  Skulle ni då kunna blogga på felfri Thailändska.
  Eller vi kan ta även t.ex. Spanien, Frankrike, Tyskland etc.
  Själv kommunicerar jag på 11 språk. Har lätt för språk. Är väldigt bra på en del av språken. Men trots det skriver jag inte språken helt felfritt.
  Utöver det, läs texter i tidningar och online. Speciellt den yngre generationens skribenter gör rätt så många stavfel och andra fel. Av ren okunskap. Och då talar vi om helsvenska skribenter.

  Sedan måste jag säga en sak om Fokis blogg, jämfört med andras bloggar. De flesta andra bloggar är i princip väldigt likartade från dag till dag. En del bloggare skriver mest om mode, smink, träning, festande och lite mer. Inte ofta de förmedlar något personligt. En del verkar inte alls vara intressanta personligheter i sig själva. Bilderna i de bloggarna, titta igenom deras bloggar för ca 20 dagar. Bilderna är även de väldigt likartade, man vet vad man har att vänta sig. Bjuder inte på några överraskningar. Inte så ofta som bilder vísas som förmedlar något ”verkligt” och äkta.

  I Fokis blogg däremot finner jag en genuin person som berättar saker från hjärnan och hjärtat. En person som förmedlar känslor och intryck, som delar med sig av glädje, tankar och sorg. Och som ger oss intressanta och omväxlande bilder. Även när hon vistas i sin hemort nära Jokkmokk, där det ju inte händer så mycket, och varken finns utbud av shopping eller nöjen lyckas hon förmedla
  sin dag, sina intryck på ett härligt sätt.

  Det jag gillar med Fokis blogg är att jag loggar in och aldrig vet på förhand vad jag kommer att möta från gång till gång. Det kan vara allt mellan himmel och jord.
  Foki kan konsten att få även ”ingenting speciellt” att bli
  fint och genuint.

  Att logga in hos Foki ger mig en stund av glädje. Jag berörs av Fokis blogg. Det okända att inte veta vad jag kommer att möta ger mig en kick i en annars för stunden rätt så förutsägbar vardag.

  Jag får en ”kick” av att inte veta vad bloggen bjuder på nästa gång jag loggar in. Men jag vet att jag får se vackra bilder och läsa ord som kommer från hjärtat och förmedlar tankar, känslor, intryck och en massa mer.
  Samtidigt som Fokis sprudlande glädje och genuina värme och godhet genomsyrar bloggen.

  FOKI, DU ÄR BÄST OCH SKRIVER BÄST!!!
  Fortsätt vara den du är, vi är många som GILLAR DIG JÄTTEMYCKET OCH INSPIRERAS AV DIN FINA PERSONLIGHET OCH AV DIN BLOGG

 31. Naaw bad gullig du är❤ hoppas det är lycko tårar;)
  Jag tycker faktiskt att du är jätte bra på att förklara du behöver inte ändra på det❤ bara gör din grej så kommer alla vara glada❤ tro mig! Du är en sådan fantastisk person många blir inspirerad (mig) av dig så var bara dig själv❤❤ för du är så fantastisk❤
  Kram❤ ha en jätte bra dag❤

 32. Hej Foki, kanske ett bra tillfälle nu att ta en bloggpaus? Månader, veckor t.o.m bara några dagar vore nog bra tror jag. Fokusera på ditt eget liv och slipp allt skvaller och åsikter om vem folk tycker att du är och huruvida du gör rätt/fel. Du förtjänar lite tid ifred. Kom sedan gärna tillbaka med världens bästa feel-good-blogg! 🙂

 33. Jag har läst din blogg under flera års tid och känner mig nu så lurad när det kommit fram att det mesta är skrivet av Ricky. Vad har du att säga om det? Kan du förstå att man känner sig såhär när man trott att det är en person som skriver och så visar det sig vara en annan? Känns som att man inte längre har en aning om vem du är :s hoppas du kan uträta alla våra frågetecken.

 34. Jag vet att det var dumt utav mig att maila till skvallerbloggen och det äter mig in ifrån. Förlåt fina syster, jag kanske borde ha pratat med dig innan eller åtminstone sagt något till dig. Jag var väldigt arg och less, jag står inte ut med att du ska bli sparkad då du redan ligger ned och sedan att jag vet sanningen gör mig bara argare. Jag vet att man inte tjänar något på att ”hänga” ut någon men just i den stunden var jag så arg… Dock tycker jag att det jag skrev var lindrigt, jag beskrev bara Richard som person för det tycker jag att alla borde känna till, åtminstone det.

  Jag är stolt över dig ska du veta. Hur du hanterar situationen, hur lugn och givmild du är. Jag ska be Richard om ursäkt för mitt hastiga beslut jag gjorde igår för jag bryr mig mycket om honom, jag älskade honom som min egna bror.

 35. Då vet jag varför alla inlägg har försvunnit, både de långa inläggen och alla de andra som ”du” var aktiv med. Förut var det över 10 inlägg per dag, nu är det bara upp till 3-4 och väldigt korta inlägg med ”r” på slutet av nästan varje ord.

  Jag tycker ni borde träffas och åtminstone prata ut, för det går överstyr över median alltså. Då kan ni åtminstone rensa luften mellan er. Så slipper du vara ledsen och han så hämndlysten. Fast dock skulle han aldrig anmäla dig, tro mig.. Men som sagt. Ni borde diskutera vad som hänt mellan er face to face!

 36. Skickar MASSA styrkekramar!! ♥♥♥

 37. Till foki

  ”Allow it, release it, move on”

 38. Hej Foki!
  Vill bara skicka stora kramar till dig. Livet är fruktansvärt jobbigt i vissa perioder, men samtidigt enormt bra i vissa avseenden. Jag vet själv att det absolut inte är lätt att plocka fram det som är bra jämt och lägga det jobbiga åt sidan. Stora kramar på dig!

 39. Hej Foki!
  Det är tråkigt när ett förhållande tar slut och ännu tristare när smutskastningen kommer.
  Jag har följt din blogg i princip sedan du startade efter att min dotter visat mig den. Men nu slutar jag tyvärr följa och det är med stor sorg jag gör det valet.
  Men eftersom du valt att kasta er privata smuts ut i din blogg så är det fina förstört och bloggen känns nu lite smutsig.
  Vad du gör och säger är ditt val men lite synd att du sjönk till hans nivå.
  Lycka till i framtiden och se till att vara dig själv. Efter ett så långt förhållande och i så ung ålder misstänker jag att det är extra tufft, men du kommer att fixa det.

 40. @Hmmm: Du om du nu är så gammal som du hävdar så var ditt inlägg synnerligen omoget och onödigt.

  Ta hand du om din eventuella dotter istället.

 41. ♥♥♥♥du är stark Foki♥♥♥♥

 42. vilken bluff allting är !!

 43. För din skull ska jag inte säga något elakt om Ricky. Vill bara att du ska veta att det lyser igenom starkt, vilken ren och bra människa du är. Genom Rickys handlingar och ord lyser det igenom att han inte riktigt uppnått det. Vem som helst kan se att du är fin, snäll och god och jag tror ingen bryr sig om ifall du inte kan skriva lika korrekt svenska, vi vill läsa om dig – vi är intresserade av dig. Och jag personligen tycker din blogg har blivit tusen gånger bättre sedan uppbrottet. Älskar dig.

 44. Go Foki! Du är helt underbar, jag träffade dig när du var till Ikea i Haparanda och du är så himla fin och en god människa. Har läst din blogg i flera år och älskar den fortfarande lika mycket! Du är en stark människa, och förtjänar det allra bästa. Jag har aldrig sett en så godhjärtad och glad människa förut. Fortsätt kämpa, bort med människor från ditt liv som trycker ner dig och håll nära människorna som lyfter upp dig. <3

 45. Hej Foki
  Tycker verkligen att det är hemskt det han har gjort mot dig. Är det inte typ olagligt att försöka få nån misstänkt för nåt man nt har gjort!?
  Tycker att bloggen har blivit bättre och mer personlig nu.
  Tänk på att vi bloggläsare älskar dig!!
  Kram till världens bästa Foki❤️❤️

 46. Hej Foki
  Tycker verkligen att det är hemskt det han har gjort mot dig. Är det inte typ olagligt att försöka få nån misstänkt för nåt man nt har gjort!?
  Tycker att bloggen har blivit bättre och mer personlig nu.
  Tänk på att vi bloggläsare älskar dig!!
  Kram till världens bästa Foki❤️❤️

 47. Tycker alla borde ta det lite lungt med att annlaga varken Foki eller Ricky. Det ända vi läsare kan se är utsidan, det de VÄLJER att berätta från deras sida. Saker kan glömmas bort, med flit eller bara ”by accident”. Ingen av oss har varit där under ären. Det kan lika gärna visa sig vara en del sanning i nådas berättelse.
  Men huvudsaken är att Foki och Ricky tar hand om detta tillsammans.

  Det jag som läsare skulle uppskatta och som skulle ta stopp på allt onödigt skvaller. Skulle vara ifall Foki och Ricky träffades och gjorde en videoblogg tillsammans där de reder ut all sanning. Då det är svårare att ljuga i ansiktet på någon och när båda är där så är det lättare att sanningen kommer fram istället är endast en synvinkel.

  Man uppfattar saker olika, alla är olika. Dra inte förhastade slutsatser folk!

 48. I need help hur reder man ut ett elakt skämt mellan tre misstänkta??.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *