Konversationen mellan mig och min 10 åriga kusin

Haha, jag älskar att filma, fota och spela in när jag och min lillkusin pratar. Det kan bli som ett fint minne för oss i framtiden. På vägen till Jokkmokk när jag satt i bilen och körde bestämde jag mig för att lyssna på konversationen som vi hade igår. Tyckte att det var så himla roligt! Hon är helt till sig nu när jag är singel och vill att jag ska skaffa en pojkvän snarast. Jag har klippt ut lite grann från 2 timmar lång ljudfil och tog bara med ämnet som berör mig.

Om ni orka kan ni ju lyssna, konversationen är lite sådär personligt men jag bjuder på det! ^^


Jag tycker om att spela in när Bem pratar. Tycker att hon säger så många intressanta och roliga saker ibland. Haha, Åh hon är så underbar ❤︎

37 kommentarer

 1. Pratar ni svenska med varandra!? 🙂

 2. Angelica

  Hahaha! xD Hon är så gullig

  Men fotograf? Ricky är väll den bästa jag nånsin sett.

 3. träffar du aldrig Ricky när du är i sverige eller planerar att träffa honom?
  eller vill inte han träffa dig?

 4. De var kul att höra .

 5. Så söta röster<3

  kramiz<3

 6. Haha, vilken rolig komunikation 😉

 7. haha vad rlog konversation, vad söta ni är!

 8. På samma sätt som du frågade Bem hur hon tycker en bra kille för dig skall vara, varför inte fråga dina läsare bara för att se vad du får för svar?
  Om jag skulle tycka till, hmmm?

  Inte en kille som enbart har bott i Sverige eller som aldrig levt utomlands.
  Helst rätt så välutbildad.
  Som gillar att resa.
  Positiv karaktär och tänkande, snäll, utåtriktad, mycket humor. En kille med bra energi.
  Omtänksam, snäll, som kan prata om sina känslor, om vad han tycker och tänker, tala om whatever.
  Jätteviktigt med bra kommunikation i ett förhållande och som är bra på att kommunicera rent allmänt.
  En kille som har egen business med tanke på din egen bakgrund.
  Kanske en svensk eller ”internationell” affärsman som bor och har business i Thailand och kan tänka sig att bo i Thailand forever.
  Möjligen en Thai kille med egen business, som har pluggat eller arbetat utomlands men som nu bor i Thailand igen.
  Ålder: 25 – 30 år
  That’s it!

 9. F- 30, ja det är ju vuxna män
  B- Vettu de kan ju våldta dig!
  Hahah alltså dagens!

 10. brukar bem skryta i skolan om dig eller pratar om dig med sina kompisar? 🙂

 11. Kul att du delade med dig! Det var kul att höra 🙂

 12. Båda två låter så gulligt! Älskar norrländska. När Bem säger ”han, han, han!” låter det som en sån där supergullig röst i barnprogram

 13. I know this if off topic but I’m looking
  into starting my own blog and was wondering what all is needed to get
  set up? I’m assuming having a blog like yours would cost
  a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not
  100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated.
  Appreciate it

 14. Haha! Älskar eran norrländska dialekt!

 15. Var kom killen ifrån som du träffade för ett tag sen, och pratar ni svenska med varann?

 16. Jag skulle aldrig våga att publicera något så personligt sömn ett samtal om kärlek och vilken sorts typ man gillar – modigt Foki! Det kändes som om man kom dig närmare (om man nu kan göra det efter att ha läst din blogg dagligen i 5 år), men det kändes också som om det var jobbigt att prata om det. Du skrattade och så, men ändå… bakom det..? Eller så har jag fel.
  Bem verkar underbar, jag gillar verkligen hennes ”jag vet inte” efter att ha nämnt ett förslag, haha! xD Och visst, jag kan hålla med om att det känns som om vissa växer upp för snabbt. När jag var i hennes ålder skulle alla plötsligt bli ”vuxna”, bära push-up bh och ha på sig smink. Jag var inte riktigt redo för det, och är kanske fortfarande inte det än, och ville stanna kvar i min värld. Som tur var så hittade jag vänner som var som mig. <3
  Kram till dig och Bem! Och till framtida Lukas/Mr. Pizza/Ta-hand-om-Foki! xD

 17. Rin✰✩°。⋆

  Hahaha ni är så gulliga! Den här ”videon” var riktigt underhållande ^^ ♡

 18. Ååh jag kunde faktiskt inte höra vem av er var Foki i början men sen hörde man ditt skratt Foki å då hajade jag till. 🙂
  Så söta ni låter med era dialekter!
  Personligt var det verkligen men underhållande. 😀

  Kramz ♡ /Peach

 19. English subtitle would be good, pleaseeeeee 🙁

 20. Så himla sött, ni är bäst! <3

 21. omg tack för att du bjöd oss på detta…ni är för goa

 22. Inez Åkerbäck

  Haha, Bem är så skön! Foki du hittar någon som är värd dig snart ska du se <3

 23. Hur mycket äldre eller yngre kan ens partner vara tkr du?
  Jag tror att jag fått känslor för en lite äldre kille men jag vet inte vad jag ska göra med dom.
  Det var härligt att lyssna på ert samtal ^^

 24. Hahahha snäll på utsidan men inte insidan <3

 25. Hej!
  I videon sa du att han är för ”thai”. Vad menar du med det? Tänker dem på ett annat sätt än vad vi i Sverige gör när det gäller relationer?
  P.S:
  Puss Foki du är grym!

 26. Du borde starta en podd och bjuda in olika personer 🙂

 27. Gud vad gulligt. <3

 28. aww, hur länge har hon bott i sverige? hennes svenska är riktigt bra 🙂

 29. Åhh det låter precis som när jag och min kusin när vi var yngre (jag var Bem och min kusin var du). Jag lovade faktiskt henne att jag aldrig skulle bli stor, då nu är hon lite småsur på mig hihi ^^,

 30. Barn är så otroliga, de tänker alltid rätt på något sätt 😀 Det är kul att få höra nånting riktigt personligt och det var modigt av dig att publicera det! Känns som att man förstår dig mer på ett sätt! 🙂

 31. Haha så gullig konversation!!!

 32. När jag läser din blogg via mobilen så försvinner texten på översta raderna i vissa inlägg. Ser ungefär ut som i ex en tidning eller om man stämplar något och bara hälften kommer med.
  Hoppas att du förstår vad jag menar. Tycker om att läsa din blogg, din positiva energi smittar av sig. Och positiv energi behöver jag efter sjukdomar, motgångar och kronisk smärta som är en del av min vardag.

 33. Roligt inlägg med ljud 🙂

 34. Så roliga, söta och knasiga! ^^ Hade helt missat att du blivit singel, du har säkert varit det länge nu? Kram!

 35. åhh detta var så underbart att lyssna på! <3 vill ha mer sånt här! kram!

 36. GUD! vad underbara ni är att lyssna på<3<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *