Grillkväll med världens bästa mommy & daddy

God kväll käraste läsare, 

Jag sitter ute just nu, proppmätt, glad och njuter av den här fina kvällen. Jag hinner nog inte skriva så mycket mer… Ska ta vara på tiden med mina käraste föräldrar. Gud vad jag älskar dom! ❤︎ 

IMG_2877IMG_2880IMG_2884IMG_2887


GOD NATT & SOV GOTT 🙂

27 kommentarer

 1. Har man mat i magen är man alltid glad 😉

 2. Hej Foki! Älskar din blogg 🙂
  jag har en fråga som jag skulle bli superglad om du hade tid att svara på, jag har velat testa på cirkellinser ett tag nu. Men jag hittar ingen vettig information om vilka jag ska köpa och var? Jag har hört att det kan vara skadligt om man köper fel så det vill jag ju verkligen inte. Jag har hört att om de är väldigt billiga så är de förmodligen inte bra, men hur mycket kostar de som är bra isåfall, så man har något att jämföra med? 🙂
  Vore supersnällt om du orkade svara på min kommentar! 😀

 3. nämen åh så mysigt 🙂

 4. Hejsan Foki! Ville bara säga att jag har följt din blogg lite av och till i några år nu, och jag vill tacka dig för att du finns, och för att du alltid sprider så mycket glädje! Varje gång man tittar in på din blogg blir man glad (förutom om du har en dålig dag) och du är så inspirerande!

  PS: mysigt med grillkväll!

  Svar: Tack världens sötaste Tuva! En massa kramar och kärlek till dig <3

 5. God natt och hoppas vi ses imorrn (via bloggen förstås! ^^ )! 😀

 6. <3

 7. Hjälp Bosnien Serbien och Kroatien i naturkatastrofen. Människorna behöver oss. Låt oss hjälpa de att överleva den här katastrofen som har hänt de.

  http://www.redcross.se/teman/aktuellt/

 8. Καλημέρα σας eller Goddag om du föredrar det. Sugen på att jobba utomlands i sommar, få reseinspiration eller kanske bara njuta av medelhavsbilder? Följ min vardag om att vara bosatt och leva, som svensk, ibland Greklands öar ♡
  http://emmavond.blogg.se

 9. Pernilla

  Hej tack för en bra blogg!
  Har en fråga, när du flyttade till Thailand kunde du då thailändska, eller använde du någon översättnings knep?
  Jag ska nämligen tatuera in en text av det språket och kan det inte, så det är liten jobbig sits så att det inte blir fel.Testat med lexikon24 men det funkar inte alls.Tänkte om du hade någon bra översättnings sida eller något som är bättre.
  Det skulle varit gult värt om du hade en lösning. Du får gärna meja mej eller skicka ett snabbt svar här! 🙂
  Ha en bra dag!

  Svar: Hej Pernilla! Vilka ord/meningar vill du tatuera in? Det bästa vore ju om du frågar en som kan språket! Lexikon och översättningssidor på internet är inte så bra 😛 Kraaam på dig!

 10. mys pys. det ser så himla mysigt ut…har också brygga och båt vid huset

 11. Det här är en konstig fråga men har du hört talas om pewdiepie? 🙂

 12. Vad mysigt! Det såg väldigt härligt ut 😀 hihi! Hoppas ni hade en bra kväll :D!!

 13. Hej Foki! Det är EU-val snart, har du bestämt vad du ska rösta på än?

 14. Riktigt mysiga bilder, hoppas du har det bra här i Sverige och att du kan återhämta dig från allt.
  Ta hand om dig Foki, du förtjänar allt det bästa då du ger alla dina läsare allt för att göra dem glada med dina inlägg.

  En liten quotes till dig.
  ”People cry, not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long.”

  Ha en underbar dag Foki.

  Svar: Heeej! 🙂
  Tack så mycket finast! Jag har det bra här, har kommit in i lugnet. Finner ro och njuter verkligen av mitt liv! Tack tack tack för citatet! <3
  Sköt om dig! Kärlek! <3

 15. Hej! Har precis skaffat en blogg, kika gärna in!

 16. Nice ser gott ut!! Foki snälla hjälp mig i en tävling! Behöver Likes och kommentarer på denna youtube video 🙂 views räknas med, men det kommer automatiskt ^^
  https://www.youtube.com/watch?v=bzdfBlWXDLw

 17. Dricker du vatten? 🙂 vet att du inte brukar dricka alkohol!

  Svar: Jag dricker vatten! Hihi

 18. Ååh vad gått med grillning! 🙂 <3

 19. Mysigt och gott det ser ut! :)<3

 20. Tycker det är konstigt att du kallar din mammas nya kille för pappa? Du kallade förra också för det. Förstår inte riktigt…

  Svar: Nope, i Thailand kallar man också sin svärmor/svärfar samt kompisarnas föräldrar för mamma och pappa. Så det är något som sitter i naturligt 🙂 Annars har jag en väldigt bra relation med min mammas kille. 🙂 Han är som en pappa för mig! Vi har en sådan stark band mellan oss, kan tror att han var min pappa i förra mitt förra liv! <3 Kram!

 21. Rosa: Det är väl ingen ny kille? jag har för mig att dem varit tillsammans flera år

 22. Härligt att du har det mysigt men vad grått och tråkigt det ser ut i Norrland! Här i Stockholm är det mycket färggrannare, du måste komma ner hit! 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *