Seg dag! (TH:Tid – 17:05)

Hej sötnosar! ❤︎

Idag har det varit en superseg dag för mig, Har legat i sängen nästan hela dagen. Jag tror faktiskt att jag håller på att bli sjuk, har haft ont i huvudet hela dagen samt att det gör lite ont i halsen. Hann inte heller färga mitt hår igår! Det var så lång väntetid i hårsalongen men jag ska färga det ikväll istället, Har bokat tid nu. Spännande!

Jag har bojkottat Facebook också under hela påskhelgen, blir så avis på alla mina vänner som är ute och njuter av härliga skoterturer i fjällen osv. Åh vad jag har hemlängtan! 🙂

IMG_8139

15 kommentarer

 1. Åh hoppas du blir bättre!!

 2. Drick C-vitamin. Det kan hjälpa. ^^

 3. Krya på dig finaste!^^

 4. krya på dej

 5. hoppas du mår bättre snart!

 6. Inte kul att bli sjuk! Krya på dig!

 7. Krya på dig ! 🙂

 8. krya på dig Foki! jag är oxå sjuk 🙁

 9. Aww stackare hoppas du snart piggar på dig kramiz<3

 10. Krya på dig Foki!! ♡

 11. Jag är avis på dig som befinner dig i underbara Thailand!!

 12. Med tanken på värmen ni har där du är just nu i Thailand, så skulle huvudvärken kunna bero på värmen kombinerat med vätskebrist. Man svettas ju mera ibland även omedvetet när det är varmt. Alltså, börja med att dricka några glas vatten för huvudvärken. Om apoteken säljer vätskeersättningstabletter så köp det, annars häll i lite socker och salt i vatten och drick det. Googla på ”vätskeersättning” så kanske du får upp mängden socker och salt till 1 l vatten, annars höfta till, skall inte vara så mycket i vart fall. Ibland om det är knallvarmt någonstans i utlandet, kan jag ta ca 1/2 tsk salt i ett glas vatten och dricka det. Brukar hjälpa direkt mot huvudvärk, deaziness etc.

  Halsont…. har du stark a/c påsatt i hotellrummet? Om du är varm och svettig och går in i ett rum/fordon/restaurang/shop etc. med stark a/c blir kroppen nedkyld väldigt snabbt. Detta kan leda till halsont och t.o.m. sinusitis (bihåleinflammation). Alltså, inte för stark a/c, ta på dig en tröja om du är i public area med stark a/c.
  Mot ont i halsen och även mot hosta kan du testa att gurgla halsen med ett glas vatten med 1/2 tsk salt i.
  Ett par c-vitamin brustabletter morgon och kväll.
  Muconangin om det finns där om det gör knallont i halsen. Honung 1 tsk ca 3 ggr/dag vid halsont och/eller hosta. Honung skall ej drickas i vätska över 40 grader varmt. Då försvinner den ”läkande” effekten. Honung skall ej heller ges till små barn.

  Hoppas det går över snart.

 13. Det är ju inte långt kvar tills du ska hem! (^ ^) Hoppas du slipper bli sjuk.

  Kram på dig <3

 14. Pullman bästa hotellet i Khon Kaen

 15. I favour the colors!

  my website – http://onlinesmpt200.com

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *