Tusen tack för era fina ord!

Hej mina fina, söta, rara, underbara läsare!

Jag ligger hemma i sängen just nu och väntar på att Pah och Dome ska komma hit och hämta upp mig. Dom ringde till mig tidigare idag, och jag tror dom kunde höra på min röst i telefonen att jag var deppig, för nu tänker dom muntra upp mig med en mysig utemiddag! Det ska verkligen bli skönt att komma sig ut ur lägenheten efter en lång hemmadag.

Men i alla fall, innan jag går ut så vill jag ge ett stort och hjärtligt tack för allt stöd och alla tips och råd som ni gav mig till det förra inlägget. Era ord är guld värt, och ni fick mig faktiskt att le igen.. Jag uppskattar det väldigt mycket, för jag behöver verkligen allt stöd jag kan få, särskilt såna här dagar när jag är ensam hemma. Jag har just läst igenom alla kommentarerna, och när jag kom fram till den sista meningen så kändes min tillvaro plötsligt lite bättre. Jag har fortfarande stora funderingar kvar inombords, men det är sådana beslut och tankar som jag måste reda ut helt på egen hand. Jag är i alla fall glad att ni har hjälpt mig en bit på vägen. Ni är helt klart bäst! 

En lite gladare Foki..

4653

32 kommentarer

 1. Du är så himla fin Foki, inte konstigt att alla dina läsare bryr sig om dig så mycket! Hoppas du mår helt bra snart. <3

  ~ Titta gärna in på min blogg där jag skriver om det som händer i mitt liv och om det som gör mig glad i vardagen; smink, kläder, drömmar, resor, mumsigheter och mycket mer! ♡ ~

  http://www.eskils.blogg.se

 2. vilken underbar bild Foki! Hoppas du kommer må bättre snart, och fattar ett beslut som kommer vara rätt

 3. Du är jätteduktig! Man måste nå botten för att nå toppen ^^

 4. Stay strong, du har mass or av människor i din närhet som älskar dig, även om det kanske inte alltid känns så <3

 5. Ibland kan det kanske varaskönt bra att prata med någon,om hur du känner. Kanske Fay?=D Oftast brukar det kännas bättre då!<3

 6. Du har alltid gjort alla glad genom åren och nu ger vi all glädje vi kan ge till dig, för det behöver du verkligen! <3
  Ses snart på mässan! 😀

 7. Åh, jag har också haft ett sånt där skitdygn när allt bara rasar ihop. Jag gjorde precis som du, skrev av mig. Jag åkte hem till min pappa också, lite svårare för dig att göra. Skönt att du har dina vänner.

  Helt jävla asbra bild!!!

  /Frida
  http://livetmedtresinnen.wordpress.com
  Är jag inte en människa med självbestämmande rätt nu plötsligt?

 8. Jag gillar när du skriver exakt det du känner! Det blir mer personligt och du blir en mer ”verklig” människa (:
  Du är bäst, det kommer bli bra snart. Kram <3

 9. Livet har sina upp och nedgångar. Det kan inte alltid vara på topp, så det är okej att faktiskt må dåligt och gråta tills du inte har några fler tårar att gråta. Även den starkaste människan kan bryta ihop.

  Det finns en viss gräns på hur mycket vår yttre fasad kan ta emot när det gäller att le inför omvärlden medan man inombords kämpar från att kvävas. Det viktigaste är att bearbeta din sorg stegvis så att den förr eller senare inte släpper ner som en bomb. Ta hand om dig Foki!

  ”When life gives you a hundred reasons to cry, show life a thousand reasons to smile” 🙂

 10. Jag gjorde slut med min pojkvän och sambo efter nästa tre år tillsammans i juni förra året efter att ha funderat på det sen i april. Var inte någorlunda normal innan september var slut. Det tar tid! En dag inser man dock att livet känns lite närmare men det kommer dröja ett år innan jag slutar fundera på ”Vad gjorde jag för ett år sen” och sånt. Men det blir bättre 🙂

 11. http://www.finest.se/realistis

  Läs min blogg som går emot feministvågen och alla ”icke konsumerande” PK-fjantar.

 12. Vad roligt att få komma ut lite!

 13. hoppas du kommer fram till det bästa för dig, vi finns här om du behöver prata av dig 🙂

 14. รูวัยดา

  ÅHH!! FOKI!!! JAG ÖNSKAR JAG KUDNE GE DIG EN STOR KRAAAAM! ^____^
  อ่านแล้วน้ำตาจะไหลไปด้วยยยย สู้ๆ น้าาาา พี่สาวคนสวยย สู้ๆๆ ค่ะ ^___^

 15. Fin bild! 🙂

 16. Mysigt :)<3

 17. fokisfan

  hej världens bästa bloggerska
  alla går genom livets tunga dagar men tro mig, för varje mörk dag finns det en ljusare dag, du förtjänar det bästa
  försök att samla ihop dig, ha mycket fritid och fokusera på de viktigaste sakerna i ditt liv, var positiv och så ska du se att livet blir fin igen. jag förlorade en vän som betydde allt för mig, han var tom med min förebild, idag minns jag honom när jag är glad, på så sätt känner jag att han är med mig. när livet skiljer dig från den du älskar så är det naturligvis okej att vara deppig men tänk på att en underbar person som dig förtjänar det bästa<3

 18. Caroline Tran

  HWAITING ANCHISA! Fight all the way ’till the end 🙂
  We love you lots xx

 19. Du är så fin Foki, och vi finns alltid här! <3 ps: Bilden var fin

 20. Du är en stark och fin person och oavsett vad du/ni bestämmer er för så kommer ni båda att ha växt och lärt er något av det som hänt. Jag och min kille flyttade ihop efter gymnasiet. Jag trivdes inte där vi bodde och det blev en del diskussioner. Vi bröt upp och jag flyttade. Men vi behövde tiden som vi var ifrån varandra för vi hittade tillbaka till varandra.
  Jag hoppas att du snart mår bättre. Gör det som känns rätt för dig.
  Styrkekram

 21. Haha! Kul bild! Hoppas du blir bättre snart, kram! <3

 22. Eliny.llovesfoki

  wow foki sticker verkligen ut ur mängden 😮

 23. Haha du fick mig att tönka på Hitta Hugo mrd den bilden♡
  Och nej det är DU som är bäst <3

 24. Åh vad härligt att vi kunde ge dej ett leende i alla fall, det är ju huvudsaken! 🙂
  Du är ju så söt, den bilden är ju perfekt från japan! ^^ 😀
  Kramz ♡ /Peach

 25. Vad glad jag blir när jag läser det här~ ! Jag är glad när du är glad ♡

 26. <3 <3 <3 Bamse kram <3 <3 <3

 27. Stephanie

  Är du glad så är jag glad 😀 <3 ha det så roligt ute! ^^

 28. Åh! vilken fin bild!! 😀

 29. Sofia Hanson

  Hej Foki! Brukar inte läsa din blogg men klickar in här ett par gånger om året. Ser att det har hänt väldigt mycket i ditt liv. Så är det alltid. Själv har mina föräldrar gått isär, och själv ska vi flytta från huset jag är uppväxt i. Det är väldigt jobbigt. Nu kanske inte det verkar vara nånting jämfört med det du går igenom, men jag ville bara säga det att om det är någon tröst, så är du inte ensam om att gå igenom tuffa perioder i livet. Det tillhör livet. I de allra allra flesta fall läker tiden det mesta. Jag lever på hoppet om att det alltid kommer kunna bli bättre.

  Kram! Sofia

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *