Night time

Den här tiden på dygnet så är det sen kväll i Thailand (23:00) och tidig kväll i Sverige (17:00), så god kväll till oss alla! ^^ .. Jag har just lagt mig i gästrummet för att titta på serier tills sömnen finner mig. I natt kan jag dessvärre inte vara i mitt sovrum, eftersom att snickarna inte är färdiga med väggen där inne. Men som tur är så är gästsängen ganska mjuk och bekväm! 

Som ni märker så har jag varit mycket ensam de senaste två dagarna, och det beror på att de flesta av mina vänner är bortresta, eller precis som jag, upptagna med jobb. 🙂 Det är dock ganska skönt att få vara helt ”ifred” ett tag, för då kan jag mer ro till att tänka och att göra bort massor av viktiga saker. Jag har ju ganska mycket jobb nu under de sista dagarna innan flytten till Sverige.

Jag kommer nog att sakna min mysbalkong. 

3465

P.S. I morgon lottar jag ut biljetter till Attitude-Sthlm, så håll koll om ni är intresserade! 

24 kommentarer

 1. Yay ^^
  hur kommer det sig att du skrev att du hade en storasyster i föregående inlägg?

 2. Which magnificent view ^^
  You are right, we sometimes need to end up alone…

 3. Mysig balkong! 🙂

 4. Så mysigt 🙂

 5. flytten kommer gå jättebra! 🙂
  Ska bli kul att se outfitbilder i nordisk miljö igen 😀

 6. flytten kommer gå jättebra! 🙂
  Ska bli kul att se outfitbilder i nordisk miljö igen 😀

 7. Så himla mysigt 🙂 det är skönt att vara ensam ibland, alla kan behöva bara det! 😀

 8. Vad roligt att du flyttar snart! 😀 Det ska bli intressant att följa dig uppe i Norrland. <3 Jag har varit där några gånger och hälsat på hos släktingar

 9. Vad kommer att hända med din städerska?

 10. Jag tycker också det är skönt att var ensam. Jag tycker det är för mycket att umgås med människor varje dag, haha. 😉

 11. Men åå vad mysigt!

 12. Du har aldrig lagt ut någon video och visat hur det ser ut i lägenheten som du gjorde med den förra

 13. Ensamtid kan vara bra ibland. (^_^) Det ser väldigt mysigt ut på balkongen, härligt med den lilla ”trädgården”. Hoppas du får sova gott.

  Kram på dig <3

 14. Din flytt kommer att gå jättebra och din(a) andra lägenheter kommer också att ha något superfint, som din nuvarande balkong. Och alla behöver vi ha dagar då vi är lite ensamma, det är helt normalt.
  Så fortsätt att vara positiv, finaste Anchisa! 🙂 <3

 15. Vilken underbar utsikt! Förstår att du lär sakna balkongen, ser hur mysigt ut som helst!

 16. Nice utsikt 😀

 17. brukar folk komma fram till dig i thailand och prata å så? eller är du bara känd i Sverige? och tror du kan tjäna lika mycket pengar när du måste följa svenska skatte regler ?

 18. Jaa alltså jag är också en väldigt social person, men då och då vill jag bara va HELT ENSAM! 😀 <3

 19. mathilda Sandström

  Jag ska till attitude mässan med min klass 😀

 20. Vilken mysig balkong!❤

 21. Jag känner att jag inte riktigt hänger med, flyttar du till Sverige på ”heltid”?

 22. Eliny.llovesfoki

  hur är man med på lottningen?

 23. åh vad mysigt de såg ut!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *