Nyheter från Fokiwas Other Brand!

Skärmavbild 2014-01-20 kl

10 kommentarer

 1. Läs min blogg – stockholms tjej, outfits (primeboots, burberry, MK, UGGs, Ralph Lauren osv.), vänner och allt annat som tillhör tonårslivet.

  catrinsandberg.blogg.se

 2. Så mycket fint!! 🙂

 3. Åh vilka fina plagg!

 4. Alexandra

  yay! c: *gonna go watch those*

  Hugs♥

 5. Ohh så mycket fint som man vill ha 😀

 6. Vad jag inte riktigt förstår med dina storlekar Foki är att det står att ett plag är One size vilket är 76-95cm i byst men sedan kan det stå att ett visst plagg är tex upp till 85cm i byst. vad betyder det? att personer, som jag själv som har mer än 85cm i byst, inte kan ha plagget fast one size ska vara upp till 95cm?

 7. Vad mycket sött och nytt som har kommit in! (^ ^)

  Kram på dig <3

 8. Hej foki! Jag har några frågor till dig angående Thailand, jag ska åka dit på semester om ca en månad och undrar om vilka affärer som säljer dina kläder. Vi ska även bo några dagar i phucket och har du några idéer om vad man kan hitta på där, det känns så tråkigt om man jämför med Bangkok! Kram! 🙂

 9. HA EN FIN DAG ^^________^^

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *