Frågor & Svar

IMG_5961

Hur länge stannar Fay i Thailand?
– Hon ska vara här i totalt 3 veckor. Hon åker hem i slutet av nästa vecka 🙂

 Vad står det på Fays tatuering? 
– ”I create my own destiny”.

 Dricker dina vänner alkohol när ni är ute? Dricker du alkohol?
– De flesta av mina vänner dricker alkohol när vi går ut, men dom dricker måttliga mängder och är väldigt skötsamma trots att dom är onykter. Själv har jag valt att avstå från alkohol helt och hållet, det vet ni som läst min blogg sedan starten. 🙂 Anledningarna är att jag ser alkohol som ohälsosamt, att det smakar inte gott, och för att jag inte ser någon riktig anledning till att dricka. Jag kan ha en trevlig kväll och massor av kul utan den.

 När åker du till Japan igen?
– Det har jag ingen aning om, men jag hoppas innerligt på att på att kunna sticka iväg på en liten resa någon gång under det här året. Jag vill så gärna hälsa på hos min vän som bor där, och så klart shoppa på Shibuya 109. ^^

 När kommer bilder på alla nya anime-figurer?
– Snart, jag lovar! Alla figurerna har nyligen blivit flyttade till kontoret, så nu har jag bättre tillgång till dom när jag har tråkigt på jobbet. Ska använda den tiden till att ta bilder på dom. 🙂

 Skulle du kunna tänka dig att vara tillsammans med en thailändsk kille?
– Jag har aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle passa ihop med en thailändsk kille. Deras mentalitet och tankesätt är alldeles för annorlunda jämfört med hur jag tänker och fungerar som person. Jag växte upp och moderniserades i Sverige, jag har en västerländsk syn på livet, och mina värderingar krockar oftast med den thailändska kulturen. Kvinnosynen bland thailändska killar kan vara ganska bakåtsträvande och omodern, men jag har ingenting emot Thailändska killar i övrigt. Dom är trevliga, och om jag nu var intresserad så kanske det skulle kunna fungera med en thailändsk kille som vuxit upp i västerländsk miljö.

 Har din syster instagram vad heter hon där isåfall?
– Det har hon. Ni kan hitta hennes instagram här—> ffaay

 Pratar Fay thailändska med dina kompisar? Kan Fay tala lika bra Thailändska som du?
– Det gör hon! Fay förstår Thailändska. Hon kan också prata och göra sig förstådd, men man hör att hon inte kan språket helt och hållet. Hennes brytning är markant, och hennes ordförråd är inte det bästa. 🙂

Har du aldrig blivit magsjuk av att äta från ‘gaturestauranger’ i Thailand?
– Nej, jag har faktiskt aldrig fått problem av att äta street-food här i Thailand. Jag vet inte helt säkert, men det kan bero på att jag har ett väldigt bra immunförsvar i magen. Å andra sidan så har jag blivit sjuk några gånger av att äta i vanliga restauranger med väggar och tak. Särskilt om det är sea-food.

Foki du nämner en helikopter platta i videon om nån alla hjärtans dag, kan du inte berätta mer om det? Jag älskar själv såna stunder och vill så gärna veta! eller om du har berättat om det kan du väl länka det inlägget? 
http://fokis.se/2012/02/sky-picknick/

Verkar ju superkul! vilka klubbar är det du går till? skulle vara kul om du kunde rekommendera lite nattliv för oss äldre läsare i bloggen
– Absolut! Det finns ett helt hav av roliga klubbar här i stan. Dom klubbarna som jag och mina vänner brukar hänga på är ganska typiska favoritställen för lokalbefolkningen. Man ser sällan turister där, men ni kommer att ha minst lika kul ändå, kanske ännu roligare än på turistklubbarna. Bra musik och alltid fullt ös. Testa bland annat Wip, Muse, Funky Villa, Demo och Nung Len.

❤︎ ❤︎ ❤︎

33 kommentarer

 1. Bra svar på frågorna, kramiz<3

 2. Nung Len.. ”lilla leken” då, eller? Gulligt namn, iaf!

 3. Fin bild! 🙂

 4. Bra svar som vanligt!

 5. CandySweets

  Bra svar! ask.fm Julia@CandySweetsBlog besök min blogg http://www.nattstad.se/candysweets kom ihåg kommentaren! Thx! ^-^

 6. Men gud så fin bild!! <3

 7. kul med frågor och svar 😉

 8. Trevligt med lite svar! Jag tycker det är bra att du vågar avstå från alkohol, jag har själv valt att göra detsamma. Jag är visserligen bara 16år men jag ser verkligen inte poängen med det, jag har roligt ändå!

 9. Det är så roligt när du svarar på frågor. c:

  Kan du berätta om din första mens? Typ vad som hände och vad du sa till din mamma och så?

 10. Har du aldrig varit intresserad av sport? Att gå på olika matcher eller kolla på tv, köra med kompisar osv?! Jag vet att du gymmar..
  Har du provat sport någon gång, vilken/vilka?
  Snälla svara ^^ 🙂

 11. jag var på funky villa nyår 2011/2012. sååååå himla roligt var det. älskar klubbar där man inte ser turister.

 12. Hej Foki!

  Jag och två kompisar ska snart åka till Bagkok. Undrar om du skulle kunna tänkta dig att dela med dig av lite trevliga tips på saker att göra i staden!

  Kram

 13. Hej Foki! Jag har funderat på en sak (kanske lite tidigt att fundera, men jag hoppas att jag vill samma sak i framtiden), och en sak som jag verkligen skulle vilja göra är att bo i Thailand i framtiden, och vara medarbetare på Fokiwa! Eller om du öppnar butik i Sverige och att jag jobbar på Fokiwa där! Jag ska precis börja i gymnasiet, och undrar vilken linje du tycker att det är bäst att gå? Vad för jobb kan man få på Fokiwa? Jag vet att jag funderar jättetidigt, men jag hoppas verkligen att jag fortfarande vill samma sak när tiden är inne att flytta hemifrån och börja jobba! 🙂 Snälla svara i ett inlägg eller här! Det skulle verkligen vara till stor hjälp!
  Kram/ J

 14. CATTOAST – En svensk london bo som studerar fashion design 🙂 mycket teckningar, porträtt och fotografi samt livet här i London. 🙂 följ den ^__^

 15. Hej!
  Jag och en kompis åker till Thailand i februari. Börjar resan med ett par dagar i Bangkok och undrar om du kan nämna några måsten när man kommer dit 🙂
  Kram C

 16. Jag har lagt märke till att du efter seperationen med Ricky har några få grammatiska fel i dina texter. Absolut inget anmärkningsvärt! Din svenska är utmärkt, men jag undrar om han rättade dina texter eller om du alltid har skrivit dem själv? 🙂

 17. Foki! Du är så fin! 😀 kom hem till sverige så blir vi tsmans 😀

 18. Kan du inte prata thailändska i en video? 🙂

 19. Jag antar att Ricky har plåtat många bilder här till bloggen. Får du fortfarande använda dom? Hur är relationen mellan dig och Ricky justn u?

 20. Jättefin bild!^^

 21. Hej! Jag ska snart åka till Hua Hin och jag undrar om du har några bra tips på shoppingställen?

 22. Älskar bilden! Så fin och bra svar på frågorna :D!!

 23. Hej:) Jag har hört att de ska stänga ned Bangkok nästa måndag, alltså den 13:e pga alla protester. Vet du något om det här? :O

 24. Har du inte läst att lite alkohol faktiskt kan vara BRA för kroppen?!
  Alltså, max ett glas rödvin om dagen. Det är ju ganska lite alkohol det handlar om 🙂

 25. Tycker det är jättebra att du ibland svarar på frågor och så:)
  Kan du inte videoblogga lite oftare?
  Pratar du och Fay svenska eller thailändska med varandra ?

 26. Ingrid: Din kommentar är verkligen förklädd som att låta bra men är bara nedlåtande.

 27. Fin bild! 🙂

 28. Alltid lika roligt med frågor och svar. (^ ^)

  Kram på dig <3

 29. Jag kör också nyktert på fester och klubbar, men känner du dig aldrig utanför när du inte dricker? Skulle du tyckt det var roligare ifall dina vänner inte drack alkohol?

 30. Emma, det är väl inget nedlåtande i den kommentaren utan en nyfiken undran. Tycks också minnas att Foki sagt att Ricky brukade hjälpa henne ibland.

 31. Linnea Ahti

  Hej! 🙂

  1. Hur känns det för dig att Fay inte stannar så himla länge hos dig? Hon är ju din syster och bästa vän på en och samma gång men nu när hon åker hem, hur känns det då? 🙁
  2. Vad ska din syster jobba med i framtiden?
  3. Vad är dina övriga åsikter om alkohol?

 32. Så kult at du nevner hvilke nattklubber du bruker å dra til der det ikke er så mye turister. Jeg og bestevenninnen min reiser snart til Thailand og kommer definitivt til å teste ut noen av stedene når vi er i Bangkok 😀

 33. Gustafsson

  Men hu ställer du dig till droger?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *