Julkalendern – 19:e december

3456

Två paket med söta hörlurar till alla som handlar!

Idag ger vi ut gratis hörlurar till alla kunder som beställer från Fokiwa.se. Vi har haft dom här hörlurarna i lager ganska länge, och skulle egentligen sälja dom i butiken, men idag bestämde jag mig för att ge ut hörlurarna som julklappar till mina kunder! ^^ Passa på att beställa något i dag om ni vill ha hörlurarna, lagret räcker till alla!


En julklapp till alla som handlar idag.
4756

20 kommentarer

 1. Givmild! 😀

 2. Gulliga hörlurar!:)

 3. Köpte 2 kepsar!……..nu är det bara att vänta!

 4. Felicia♥

  Måste övertala min mamma att jag får köpa något idag 🙂

 5. Åh vad söta! (=^・ェ・^=)

 6. Hej eftersom jag är 10 år snart 11 så kan jag inte nätshoppa men dom är så söta!!

 7. cute. men hur är ljudkvaliten?

 8. Du är så himla giv mild med dina kalendrar! 🙂
  Älskar dig foki!

 9. haha, söta! <3

 10. åhhhh vad söta <3 ^^ kan du inte sälja sånna?? dom är ju så fina~^^

 11. Haha aww söta! ♥

 12. åh gulligt 🙂

 13. så söta 🙂 ska in o se om jag hittar något.

 14. Nej 🙁 Hittar inget som jag som är så kort passar i :/
  Då får man växa lite mer 😐
  Såg så fram emot att beställa ^^

 15. Guuh vad fina hörlurar.

 16. hej foki! jag undrar on d skulle kunna ge några tips på bra klädbutik/skobutik i Thailand? ska åka till thailand i vinter:)

 17. aww, så söta!

 18. Hejsan Foki!! Beställde precis lite grejer ifrån fokiwa nu, och klockan är över elva på kvällen här i Sverige, så undrar bara om jag fortfarande fick hörlurarna med? Eller om det är thailändsk tid som gäller? 🙂 älskar dig!

 19. Fan att jag missade.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *