Ready for chaos

 Hej och god kväll. 🙂

I skrivande stund sitter jag hemma och funderar hur jag ska göra med morgondagen. Jag har egentligen ett par viktiga ärenden som jag måste göra på morgonen, men nu visar det sig att de enorma protesterna mot regeringen kommer att återupptas i morgon. Trafikstockningar och kaos är att vänta sig.. Det politiska kaoset ställer till en hel del för oss som bor här, och jag börjar bli lite trött på det hela.. Får se om jag skippar mina ärenden och stannar hemma vid poolen i stället!

Här är en bild av lilla jag idag:

IMG_6661

IMG_6682

IMG_6674

Jumpsuit – Här
Cardigan – Liz Lisa

39 kommentarer

 1. Älskar ditt hår! <3

 2. Vacker som en ängel :’)

 3. Jättefin <3

 4. Usch ja. Har hört talas om emonstrationerna. Var försiktig när du är ute.

 5. Jätte fina bilder och jätte fin outfit! Du ser ut som en riktig sagofigur i dem! <3
  Jag hoppas att du ändå får en bra dag imorgon fast det Politiska kaoset! :)<3

 6. Alltså åh, man bara måste älska ditt hår!

 7. Jätte fin outfit! Du ser ut som en riktig sagofigur i dem! <3
  Jag hoppas att du ändå får en bra dag imorgon fast det Politiska kaoset! :)<3

 8. Du ser ut som en sagoprinsessa! jättefin

 9. Har du bytt hårfärg igen eller har färgen ”runnit ut” när du duchat håret? Håret ser så brunt ut på bilderna.

 10. Hur kan man bli så fin? 🙂

 11. Vacker du är foki 🙂

 12. Felicia♥

  Vackert ♥

 13. Åh vacker! <3 Har ditt hår blivit lite brunare? var rött förut. Men du passar i allt ^-^

 14. Vad fint! 🙂

 15. Vad fiin du är, otroligt vacker!

  Ta hand om dig och stanna hemma vid polen, det är dumt att ta risker. Även om det kanske inte är så farligt så kanske det ändå är bättre att skjuta upp dina ärenden. (^ ^)

  Kram på dig <3

 16. Beautiful you!

 17. Gillar din väska <3

 18. Hej Foki 🙂
  Har du sett någonting av svenska julkalendern i år? 🙂 Finns det någonting liknande i Thailand? (kanske inte JULkalender då)

 19. En fråga;
  Är du rödskjorta eller gulskjorta? Eller kanske inget av de två? Skulle vara intressant att få veta vad du tycker om den hela politiska debatten, och vart du själv står i det hela.

 20. Hej! har sett att många undrar om det som pågår i Thailand, så tänkte berätta lite om vad det handlar om här 🙂

  Demonstrationerna går ut på att man vill avsätta den nuvarande premiärministern Yingluck Shinawatra. Anledningarna är många. Till att börja med anses Yinglucks bror Thaksin Shinawatra, Thailands forne premiärminister, styra landet genom Yingluck.

  Thaksin Shinawatra lever i exil, efter att ha dömts till fängelse för brott där han använt statens pengar för sina privata investeringar. Thaksin har alltså bott utomlands i flera år, eftersom att han skulle behöva sitta i fängelse om han var kvar i Thailand. Han har även mutat till sig folkets röster, speciellt från invånare i Thailands nordligare delar där de allra flesta livnär sig på jordbruk (t.ex. risodling). Genom att ha mutat till sig röster från många av landets fattiga, påstår regeringen alltså att de är demokratiskt valda. Det finns så mycket mer som jag inte tänker ta upp, bl.a. att Thaksin gjorde förhandlingar under bordet, vilket varje människa med en gnutta sund förnuft förstår är fel. Speciellt när man är premiärminister.

  Det som var droppen för demonstranterna denna gång var att Yingluck Shinawatra (Thaksins syster, remember?. den nuvarande premiärministern) ville utfärda en amnesti. Att utfärda en amnesti skulle innebära att Thaksin (och övriga kriminella) skulle kunna återvända till Thailand utan att behöva sitta av sitt straff.

  Idag sa Yingluck Shinawatra (här kan ni få en bättre bild av henne http://www.youtube.com/watch?v=hkmLxT4Alfo ) att hon kommer att gå med på en ny folkomröstning som kommer att bestämma vare sig hon ska avgå som premiärminister eller vara kvar. Själv tvivlar jag på att hon kommer förlora ”folk”omröstningen som nog kommer att köpas, precis som de förra…

  Självklart är det jättetråkigt att politiken splittrar det thailändska folket…

 21. Varför är inte du med i demonstrationerna? 🙂 Är det för att du är nöjd med den politiska situationen som den är nu, eftersom du sa att du är trött på demonstrationerna? 🙂

 22. Åh så vacker du är!

 23. Alexandra

  You hair has faded? c: Lovin’ your curls c:

  Hugs♥

 24. snyggo! vilken vacker Foki looki! 😀

 25. Wow…

 26. hur lyckas du alltid bli så bra på bild?

  kramiz<3

 27. Du är så snygg att man vill byta looken med dig !! 🙂

 28. Hej! Jag undrar om du berättade varför Ricky åkte så tidigt till Sverige? Har för mig att du skulle berätta det vid ett senare tillfälle ^^

 29. Fint!! 🙂

 30. Vad fina bilder på dig ! 🙂
  Man blir avudsjuk på dig för att du är så snygg:)

 31. Liz lisas kläder är underbara! Vet du om hon är en artist i japan? ja har för mig att jag sett hennes namn någon annanstans nämligen 🙂
  Och en fråga kan inte du tipsa om lite julklappar man kan köpa till sina nära och kära (typ ett kollage) du hittar alltid så mycket häftiga saker på t.ex. internet 😀 hoppas du får en fin måndag trots allt som händer i Thailand <3

 32. Du passar verkligen bra i vitt nu när ditt hår är rött! Jättefint!

 33. Hur kan du vara så fruktansvärt ignorant? ”…börjar bli lite trött på det hela”, det här är människor som försöker göra en skillnad i ett enormt splittrat land med fattigdom och korruption. Man kunde ju tro att du faktiskt skulle bry dig mer om det land du faktiskt lever och bor i…. Men du verkar inte ha några åsikter om någonting.

 34. Asså nej nu klarar jag inte mer, såå fin är du :oo <3

 35. Åh Foki, jag tycker du verkar vara en sån fin och trevligt person! Men ”Det politiska kaoset ställer till en hel del för oss som bor här, och jag börjar bli lite trött på det hela..” gör att jag får lite ont i magen. Det känns väldigt ignorant. Ditt land påverkas just nu gigantiska demonstrationer från missnöjda invånare som är oroliga för sitt lands framtid. Och du tycker det är jobbigt för då kan du inte göra dina ärenden? Är inte det ganska värdsligt med tanke på hur landet skakas av det nuvarande läget? Du borde kanske se hela bilden här, se förbi din egna bekväma livssituation.

 36. De som styr Thailand e helt sjuka. bra att de demostrerar så det blir ändring. usch vad svenska turister inte bryr sig om den hemska regeringen utan bara e ute efter semester och paradiset i thailand. svenska turister fattar inte att de stödjer den sjuka regeringen men alla sina turistpengar….

 37. ....jaha?

  trevligt att du bryr dej om så mycket om ditt land.. jag trodde om nån att du skulle förstå alla demostrationer. du har ju varit ute o hjälpt på skolor, vad tror du igentligen att de som demostrerar gör? jo de vill oxå hjälpa landet, alla fattiga på de där skolorna du har varit på och ge thailand en bra framtid!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *