Nail time

Work in progress!

45868

Söndag och äntligen lite tid över till att pyssla med mina naglar! 🙂 Dom är inte helt färdiga ännu, men här ovanför ser ni i alla fall hur dom ser ut just nu. Jag lägger upp fler bilder när allt är klart.

Ha en fin söndag!

26 kommentarer

 1. Ser fina ut 😀

 2. Oh vad fina! 😀 Men jag antar att dom kommer bli ännu finare snart haha

 3. Du är grym på att göra naglar

 4. Du får gärna göra mina naglar någon gång ^_^

 5. Looking good already

 6. Ser ut som dom kommer bli jättesnygga! Bara en fråga, är det inte jobbigt att ha så långa naglar? När du tex duschar ramlar dom inte av?

 7. Använder du lösnaglar eller tippar eller är dina naglar så långa?
  Ser jätte fint ut i alla fall 🙂

 8. Åh så snyggt! Använder du gelé eller akryl? Skulle inte du kunna berätta lite om hur du gör dina naglar och vart du köper hem ditt material ifrån (helst någon hemsida så man kan köpa från Sverige)? Skulle vara såå kul att veta då jag också skulle vilja ha så snygga naglar som dig!! 😀

 9. Vad fint! Jäklar va duktig du är :D!!

 10. Hej Foki!
  Jag har en liten fråga till dig, du har säkert svarat på den innan men jag hittar den inte! ^^
  Jo, jag och min familj ska till Singapore över jul i några dagar, och jag undrar vad för ställen du kan rekommendera att vi ska kolla på! Typ någon fin plats, någon bra restaurang eller någon bra shoppinggata!
  Tacksam för svar!<3
  P.S; Älskar din blogg!!!

 11. Felicia♥

  Vad vackra,
  Något jag tycker är lite lustigt är att du hade ju lucka 7 igår då var det nästan 600 kommentarer,
  men normalt brukar du ca få 12 eller något sånt på varje inlägg. Tänk att det är så många som läser bloggen men inte kommenterar, ♥

 12. Det där ser ju redan snyggt ut! 😀 Om man inte var så duktig på att dra av naglar så skulle jag gärna ha dom fina jämt! 😀

 13. Du som äter så mycket sötsaker och bakelser hur håller du dig i form? Så fort jag äter någon bakelser blir jag tjock och går upp i vikt. Önskar verkligen du hinner med att svara på min fråga

 14. blir nog super fina<3

 15. snygga! 😀

 16. Hej foki!
  En fråga bara… Jag undrar hur du kan skriva och använda mobilen när du har så långa naglar? När jag fixar mina naglar, alltså när jag har lösnaglar så brukar jag fila de så att de inte blir jätte långa, jag kan inte skriva och använda mobilen då haha.

 17. Snygga:) men är det inte jobbigt med långa naglar?

 18. Vackert <3

 19. Så snygga ♥

 20. Haha jag tänke skriva: vad långa naglarna är.. men jag har nästan lika lång längd själv fast bara på mina lillfinger naglar. Alla andra kan jag inte få så långa 🙁

 21. Vad mysigt! Jag har inte hunnit med mina naglar på länge nu och har precis klippt ner dem för att jag ska jobba i djurhuset på skolan i en vecka. Ska bli spännande att se hur naglarna blir. (^ ^)

  Kram på dig <3

 22. Kan inte du köra en tutorial på hur du gör dina naglar från scratch? Alltså från att du sätter på lösnageln, vad för lösnaglar du använder, vilket nagellack? Skulle vara supersnällt! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *