Min middagstallrik

IMG_6612

Hej hej! 🙂 Jag befinner mig hemma ensam i kväll, och nu har jag fixat ihop en liten middagstallrik som jag ska mysa med framför tv-rutan. ^^ Eller kan man kalla detta för middagstallrik? En kombination av parmaskinka, ostkex, mjukost, dill och kaviar.. Jag kommer säkert att hinna bli hungrig igen lite senare, men det här ska i alla fall bli riktigt mumsigt! 

28 kommentarer

 1. suuuper gott!

 2. så gott 😀

 3. När får vi reda på vem som vinner tävlingen 🙂

 4. Alexandra

  I tasted caviar a few days ago, was awful : D But I hope you’ll have fun! ♥

  Hugs♥

 5. Det ser super gott ut! 🙂

 6. Det ser jättegott ut! 🙂

 7. Guuud vad gott det där ser ut O.o<333

 8. Ser jätte gott ut! 😀

 9. Mysigt o gott :))

 10. Mmmmh, lovely! Men jag gillar inte caviar tyvärr… 🙁

 11. Åh ser riktigt mysigt och gott ut :D!! Hoppas du har haft en bra dag!!

 12. oh my god vad länge sedan jag var inne på den här bloggen. Gud vad gott det ser ut! Kika gärna in min blogg, http://www.emmamalmenklev.blogg.se

 13. Kan du inte ta in mer par tröjor? (:

 14. Men brukar inte kaviar ha en annan förg ist för blå eller svart…

 15. Sess: Rysk kaviar är svart/blå. Vet dock inte om det är just rysk kaviar som Foki äter 😛

 16. Vad har hänt med Rickys flickr? Jag brukar kolla på hans bilder och får jättemycket inspiration från dom men nu kan man inte se bilderna längre 🙁

 17. Minns första gången i Bangkok när jag klev utanför hotellet ut på gatan, har nog aldrig i hela mitt liv känt mig så liten på jorden 🙂 Häftig och annorlunda känsla, snacka om storstad! Bilar kors och tvärs, trafik, människor och enorma trottoarkanter 😀

 18. Njae, middagstallrik skulle jag nog inte kalla det ;D

 19. Ååååh, men gott ju!! ;_____;

 20. Gott, väldigt svenskt med dill 😉

 21. Mums vad gott!

 22. Vad gott det ser ut! Det behöver inte alltid vara så svårt att få till något gott. (^ ^)

  Kram på dig <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *