Dagens kommentar

Annorlunda och bra fråga om mina outfit-bilder och andra foton. ^^

435444

Svar: I början (för flera år sedan) så kunde jag tycka att det kändes lite pinsamt vissa gånger. Särskilt när jag fotograferades mitt ute på stan bland andra människor. Mina outfit-bilder blir ju ofta plåtade mitt i trafiken, bland bilar, cyklister och fotgängare! Ibland brukar folk stanna upp och stirra på mig, och då blev jag lite generad vissa gånger. Jag antar att dom undrar vem jag är och varför jag fotograferas just där. ^^ Men nu för tiden så känns det inte ett dugg konstigt att fotograferas bland andra människor. Jag har blivit van sedan en lång tid tillbaka!

En sak som jag däremot tycker är lite pinsam är att Ricky ofta ”blockerar” trottoarer och gångvägar när han fotograferar mig. När han väl har börjat fota så vägrar han att flytta på sig. I bland brukar jag säga ”Men Ricky! Det är folk som försöker gå förbi dig, du måste flytta på dig!!” Då svarar han bara ”Men dom får väl gå runt mig?!”.. Gaah, det är faktiskt lite pinsamt, haha!

lovey dovey

32 kommentarer

 1. Så söta ni är! 🙂

 2. Haha! Ricky 😀

 3. Rolig story! xD Men sådär är la de flesta fotografer? En konstnär vill la inte bli störd

 4. Haha också undrat det några gångerXD

 5. Haha, jag hade nog tyckt att det var pinsamt. Därför tar jag mina outfitpics i min trädgård istället. 😉

 6. Fint inlägg!! ^^ jag undrar vad du använder för smink och hur du sminkar din bas för du har väldigt fin hud så skulle väldigt gärna se hur du gör <3 ^^

 7. Kan inte du fota typ hur eran lägenhet ser ut?
  Har funderat på det ganska länge…
  Bor ni typ jättestort?

 8. Hej!
  vet inte om du känner till detta band (inte förvånad om du gör det) men här är iaf en länk till en låt som är otrolig gullig, söt och helt enkelt underbar. Man blir på så glad humör och ja, jag erkänner att första gången jag fick höra den, då tänkte jag på dig direkt! 🙂 Hoppas du tog dig tid till att läsa detta ^^

  http://www.youtube.com/watch?v=lkHlnWFnA0c

 9. Hej Foki!
  Jag ville bara länka en låt till dig (som du och säkert många andra redan hört, då jag är ganska efter när det gäller sånt ^^”) som jag tycker är väldigt söt och jag kom faktiskt att tänka på dig första gången jag hörde den 🙂
  här är länken: http://www.youtube.com/watch?v=lkHlnWFnA0c
  hoppas du tog dig tid till att läsa detta inlägg ^^

 10. Hej foki c: Vad betyder soirak? Såg att du hette det på instagram.

 11. Söta är ni! 🙂

 12. Hej!!
  Jag älskar din stil och tycker att du och Ricky är ett sött par:)
  Men jag undrar om det är nån som klagar om din klädsel?? Jag vill själv klä mig i kjolar och klänningar men varje gång jag har på det till skolan så klagar nån så min fråga är vad ska jag göra??? Svara snälla!!!?

  P.S jag vill ha allt från fokiwa shop!!!!! Allt är så härligt där:D

 13. Koll min blogg <3

 14. Haha, jag har också undrat det där. Tycker själv att det är pinsamt att ens plocka fram min feta systemkamera ;p

 15. Har också undrat det några gånger hahah <3

 16. Hej! Kan inte du skriva lite om hur det var att skapa ditt egna företag?

 17. haha sött…det ska ju bli bra bilder tycker ricky

 18. Flera saker kan vara pinsamt och jobbigt de första gångerna man gör det, men övning ger färdighet! Att tala inför folk upplevs av många som pinsamt men gör man det tillräckligt ofta så vänjer man sig och pinsamheten försvinner!

 19. Alexandra

  Haha c: ♥ glad you still like to be photographed c: otherwise there would’nt be Fokis.se c:

  Hugs♥

 20. haha så sött! ^^

 21. Hejsan Foki!!!
  Jag undrar om någon klagar någln på din klädstil för du klär dig i klänningar så ofta och i kjolar och tycker så mycket om hello kitty?? Jag sku själv villa klä mig så som du men alla vänner i klassen klagar så svara snälla för jag älskar din klädstil
  P.S du och ricky är så sött par♡♡♡

 22. Haha jag skulle nog aldrig vänja mig till det xD ! Ocj folk kan ju faktiskt gå förbi hahan

 23. Jag hade nog svarat på samma sätt som Ricky XD

 24. 😀

 25. hahah, men Ricky är grym, skulle också säga att folk går runt!

 26. Haha, en äkta fotograf! (^ ^) Jag kan tycka det är lite genant att ta bilder ute bland folk men brukar bita ihop för att jag vill gärna ha fotot. Det är som du säjer, man vänjer sig.

  Kram på dig <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *