Nya kläder och plånböcker

Fokiwas Facebook-sida har just presenterat veckans nyheter i butiken, så det är nog bäst att jag skyndar mig och gör en update för mina bloggläsare också! ^^ Det har just dykt upp 10 nya plagg hos Fokiwa.se, samt 6 superfina plånböcker i olika färger och mönster. Samtliga plånböcker har en viktig detalj gemensam. och det är att dom pryds av en rejält synlig rosett på framsidan! Det finns massor av kunder som har bett om plånböcker och accessoarer med just rosetter, så nu går eran önskan i uppfyllelse! 🙂

Ni kan hitta de nya varorna här, eller genom att klicka på någon av bilderna/länkarna nedanför.

LÄNK!


LÄNK!

LÄNK!

LÄNK!

LÄNK!LÄNK!


LÄNK!

LÄNK!

LÄNK!

LÄNK!

LÄNK!

LÄNK!

LÄNK!

LÄNK!

LÄNK!

LÄNK!

Varmt välkomna till Fokiwa.se

40 kommentarer

 1. Mumma!! Så fina kläder. 😀

 2. Så fina plagg! 😀

 3. Säger bara en sak. Här ska handlas! =P

 4. Så fint allt är! Jag ska i alla fall beställa två av tröjorna + den blå börsen <3 🙂

 5. Älskar din butik ^.^

 6. Jag kommer bli pank igen 🙁 AND I LOVE IT!

 7. mycket snyggt 🙂

 8. Allt är så fint!

 9. Åh gud vad söta önskar att jag hade råd så jag kunde beställa ng Fråga mig ng på ask.fm Julia@CandySweetsBlog skriv en söt kommentar på min blogg http://www.nattstad.se/candysweets Thx! ^^

 10. Fint allt är 😀 speciellt de där grejerna man har pengar i, minns inte vad det heter xd

 11. Börs, just det 😀

 12. Gör du alla kläder själv? Alltså designern? 😀 om du gör det är du grymt duktig!!

 13. Åhh, va söta plånböcker :3

 14. Supersöta❤️❤️❤️❤️

 15. Hej hej, Jag tycker att dina kläder är jättefina, men jag önskar att du kunde göra lite mer kläder i temat sailor. Jag har sätt att du gjort lite kläder i det temat men nu är typ allt slutsålt! Jag tycker verkligen att ”Cute little sailor” är typ den sötaste tröjan jag någonsin sätt! Ps. I love your clothes!! <3

 16. Åh så finaaaaaaaaaaaaaa!!! <3

 17. Bithika Hour

  Alla, inklusive du Foki, snälla snälla snälla hjälp ! Min lillebrors kompis (8år) familj blir utvisade ur Sverige nu fastän de har bott här i 4 år och föräldrarna har fast jobb! De är en fyra barns familj och Barnen är födda i USA men har bott här i Sverige i fyra år och kan flytande svenska. De är helt underbara! De är dödshotade i Albanien och kommer bli mördade så fort de åker tillbaka! Förstår inte hur Migrationsverket tänker! Men VI ALLA kan ändra detta! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA hjälp en oskyldig familj som har gjort allt för att bli en del av det svenska samhället och har också blivit det!
  http://www.skrivunder.com/felaktig-utvisning
  Scrolla ner längst ner och skriv in ditt namn, vi behöver 5000 namn innan måndag! Snälla du har väl hjärta nog att slösa 5 sekunder på att hjälpa en familj från att bli utvisade och mördade! Snälla! Foki om du ser detta, snälla lägg upp det här i ett inlägg så vi kan hjälpa dem snälla!!!!!!

 18. Jag älskar att dina bilder på dina kläder inte är så stela och tråkig!! som dom flesta webbutikerna har 🙂

 19. Sâ begâvad du är pâ att sjunga! 🙂 la din video som favo pâ youtube.

 20. Åh vad fina kläder! ♥

 21. http://alvas.shop.textalk.se/
  Hej Foki , det e en tjej som tillverkar smycke av lera till små söta figurer som du skulle säkert gilla (Y)

 22. Åh så fina saker 🙂

 23. en random+fråga

  ville bara säga att jag älskar dina kläder och din blogg^^

  jag vet att du har sagt att du vill bara sälja en vis x antal plagg för att det ska vara unikt och speciellt 🙂

  men dom kläderna som du får in av andra designer i fokiwa som är slutsålt kan inte du lägga till fler från dom eller gäller det samma sak där?

 24. Så fina saker<3

 25. Ja vill ha

  Killa in min blogg någon hatär typ inga läsare

 26. cuuuuuuutttteee!!

 27. fint! kika gärna in på min blogg!

 28. Åh jag älskar koftan med rosor på, superfin!

  http://hejsanjenny.blogg.se/

 29. Pia Svensson

  Fina kläder o associarer <3

 30. Heej! Jag försökte skriva till dina mejl igår men fick bara tillbaka dom. så jag provar att försöka nå dig här. Jag ska till Thailand nästa år,och vill hjälp djuren i Thailand. Vet du vart jag ska vända mig och hur brukar du göra?? Mvh

 31. Choklad som smakar skit 🙂

  http://chocochock.se

 32. Ser två plagg som jag gärna skulle vilja ha i min garderob, fint!

  http://hejsanjenny.blogg.se/ <— läs

 33. Jag älskar din stil!
  Den är så fin!

  Du har riktig modekänsla 🙂

 34. Hej hej 🙂 kul att du har lanserat nya produkter 🙂 en liten fråga bara,När kommer det nya kläder på rea?

 35. Hej Foki!

  Jag har några frågor som kanske är för privata, men chansar och frågar av nyfikenhet ändå… ^^

  (Om någon utav dessa frågor är besvarade sedan tidigare så ber jag jättemycket om ursäkt för min ev. miss!)

  Hur många år är din Väninna, Pha som modellar för dig?
  Hur lärde ni känna varann? Är hon 100% Thailändska?
  Har Pha någon blogg eller dylikt? 🙂

  Måste säga att jag tycker hon är väldigt vacker, och utstrålningen känns verkligen äkta genom bilderna! 😀
  /Kram från Erica

 36. Haha jag saknar 1yen!! Sånt värdelöst mynt lol (≧∇≦)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *