Svar till frågestund – Del 4

Nu på morgonen plockade jag ut fler frågor ur frågestunden och skrev svar till dessa, medan jag åt en liten frukost på balkongen. 🙂 Det har alltså blivit dags för den fjärde svarsdelen till frågestunden! Ricky skulle också vara med och svara på fler frågor som ni skickat till honom, men han kunde inte vara med den här gången heller. Dock har han lovat att skriva ett helt eget svarsinlägg så fort han har tid över.

Del 4:

Vilka sporter har du ägnat dig åt?
– Under hela mitt liv – badminton, fotboll och snowboard.

Hur var du när du gick skolan? Var du blyg, kaxig eller hur var du? Hade du många vänner?
– Man kan nog säga att jag var ”sötkaxig”. Jag kaxade ganska mycket, men aldrig så att någon tog illa upp. Dessutom var jag lärarnas favorit, hahaha! ^^ Vänner har jag alltid haft gott om eftersom att jag har så lätt för att knyta kontakt med alla jag träffar. När jag och Fay kom till Sverige för första gången så blev vi väldigt populära på skolan. Alla ville prata med oss direkt, fastän vi inte kunde svenska ännu. Det kändes både roligt och läskigt på en och samma gång. 🙂

Vilka är dina favoritplagg? Nederdel och överdel.
– Det känns ganska svårt att välja ut specifika typer av plagg som ”absoluta favoriter”, men om jag måste välja så är det klänning och korta shorts med låg midja. 🙂

När ska ni besöka New York igen?
– Ingen aning. Vi har ju bott där två gånger redan, och nästa gång vi flyger till USA så blir det något annat resemål.. Men New är ändå en stad som alltid lockar, så vi kommer säkert att åka dit fler gånger. Jag saknar Manhattan.

Känns det inte lite tråkigt/jobbigt att ha typ hela familjen på andra sidan jorden?
– Ja, det är klart att det känns lite jobbigt, men bara när jag tänker riktigt djupt på saken. 🙂 Det är sådant som man får stå ut med om man vill ta sig någonstans i världen. Då kan man inte förvänta sig att alla ens nära och kära ska bo i samma land.. Fast visst skulle det vara kul om man kunde ta med sig hela släkten och alla vänner dit man vill flytta? haha

Har du någon åsikt folk som lägger ner stora pengar på skönhetsoperationer? Är det slöseri?
– Nej, varför skulle det vara slöseri? Om folk vill ändra/förbättra någonting med sig själv så är det ju fantastiskt bra att tekniken existerar.

Vad tycker du om dina fans?
– Jag ser mina fans och läsare som goda vänner, trots att jag bara träffat en handfull av er. Det är lite svårt att förklara hur jag menar, men jag älskar verkligen mina fans, och ni är en stor del av drivkraften som får mig att vilja blogga. Jag brukar ofta tänka tillbaka på alla underbara läsarträffar som jag har anordnat, och önska att jag hade tid och möjlighet att göra fler! 🙂 Jag älskar er!

Vilka tips kan du ge till de som också vill bli storbloggare?
– Bli inte bloggare bara i hopp om att bli ”stora”. Bli bloggare om ni tycker det är roligt, och för att ni gillar att uttrycka er i skrift och bilder. Då har ni större chans att slå igenom, men även om ni aldrig blir stora så har ni ändå en väldigt rolig hobby att ägna er åt.

Vad är det värsta du gjort mot Fay (lillasyster)?
– Massor. Det finns så mycket att berätta så att jag skulle kunna skriva en hel bok, men nu får räcka med två exempel. En gång när jag och Fay var hemma vid poolen så låtsades jag att jag drunknade. Jag kröp upp på kanten bredvid min lillasyster och sade ”Fay! Jag har fått vatten i lungorna och håller på att drunkna.” Sedan spelade jag död, vilket gjorde att Fay fick panik och började storgråta! Det dröjde flera år innan jag fick dåligt samvete för det. 🙁 Ett annat exempel var då jag ljög för henne att om hon äter äggulor så blir hennes hud gul. Jag och Fay älskade nämligen äggulor, och tack vare min lögn så fick jag äta både mina och Fays äggulor vid varje frukost i mer än ett års tid! Detta pågick ända tills Fay frågade mamma om huden verkligen blir gul av äggulorna, och då hamnade jag i trubbel. 😉 Men missförstå mig inte, för det mesta så har jag alltid varit en snäll storasyster, men i bland kunde jag vara ganska dum och lurig också.

Ha en riktigt skön morgon och en härlig dag!

41 kommentarer

 1. Fin du är. Alltid bra svar…

  Kram

 2. Hahaha, skrattar så jag dör. Historien om äggulorna var det roligaste jag läst på länge 😀

 3. Du svarar så bra på frågor du får 🙂 man kan lita på att man får bra svar från dig bör man frågar nått ☻♡

 4. Och skrattar nästan ihjäl mig av de med äggulorna

 5. Så fin bild på dig!

 6. Åh så otroligt fin du är! ♥

 7. Jag och min bror är likadana. Jag tror det är en del av syskonkärleken 😛

 8. Stackars Fay! Inte lätt att vara lillasyster (jag vet). 🙂

 9. hahahahaha borde hon inte googlat det om äggulorna? HAHAHAHA

 10. tack för svaren. 🙂 Älskar bilden på dig!

 11. Åh! Jag kommer ihåg dina snowboardfilmer som du visade förut! 😀 Kan inte du länka till det inlägget? Kan inte hitta det

 12. Sööt bild!

 13. haha brukade också retas med mina syskon, eller gör det fortfarande xd dem tycker att jag är sjuukt jobbig.

 14. Så fin bild på dig! 😀 Söt kissekatt <3

 15. Jag gillar din åsikt om skönhetsoperationer! Jag känner en person som tycker att man inte ska slösa pengar på det, men om man har gott om pengar och vill ändra sig så får man väl göra det. xD

 16. Du är så bra på att svara på läsarnas frågor<3

 17. Alexandra

  Vad busig du var mot Fay!
  Hur gammal var du när det där hände?

 18. Jennifer

  Vill också till New York! 😀 Brukar fortfarande titta på dina bilder därifrån hehe

 19. Haha syskonkärleken mellan dig och Fay! 😀 Så söta

 20. Roliga svar <3

 21. Fin bild! 🙂

 22. Vilken härlig bild!

 23. Jättebra svarat och jag håller verkligen med dig om skönhetsoperationerna. Kommer själv att göra något den dagen jag får råd med det.

  Svaret om dig och Fay var sjukt kul 😀

 24. Kika gärna in på min blogg där jag visar saker jag har sytt! 🙂

 25. Haha, det du skrev om vad du gjorde mot din lillasyster var ju för festligt! Riktigt barnsligt och busigt, så gulligt!

 26. Det är bra att du är så öppen 🙂

 27. du har alltid så sjukt fina bilder! blir så sjukt inspirerad! kram ♥

 28. Fina svar! *u* ♥

 29. Hej Foki!

  Jag missade frågestunden men har en fråga till Ricky (kanske även dig) som kanske kan får smyga med i hans svarsinlägg i alla fall…

  Jag har nämligen för mig att Ricky handlar med aktier osv (?) och jag är själv intresserad av att börja handla med aktier och valuta men får liksom ingen ordning på det hela.

  Så jag undrar helt enkelt om Ricky/du har några tips & trix för en nybörjare?

  Har dragit igång konton på avanza.se (aktier) och easy-forex.com (valuta) men inte börjat handla än, vågar liksom inte ta steget när jag inte har full koll.

  Tack för en inspirerande blogg! 🙂

  Allt gott/ Milla

 30. Asså jag vill ha ditt ansikte !!! :3 (^.~)

 31. Hahahaha, syskon <3

 32. Hahah älskar det där med ägggulorna ^u^
  Så fin bild på dig och jag älskar att läsa dina svar. ♥

 33. www.ungvackerrolig.blogg.se

  Gillar verkligen svaret om storbloggare!

 34. hahaha vad taskigt att du låtsades att dö! :O

  ———-
  Sångerska, smyckesdesigner och kändisreporter i Stockholm!

  http://thisismarielle.se

 35. haha, det hör till att lura småsyskon ibland. Men man älskar ju dem ändå (^_-)

  Kram på dig <3

 36. Så bra svarat om skönhetsoperationer! Det gillar jag

 37. Nathalie

  Hahaha ååh va roligt xD Kan inte du berätta om mer saker du gjort med fay ? 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *